Moln

Cisco CloudVerse

Se hur Cisco kan hjälpa dig att navigera inom världen med många moln. (1.29 min)

Cisco CloudVerse

Cisco CloudVerse

För visning av denna video krävs den senaste versionen av Adobe Flash Player med JavaScript aktiverat.

Hämta Flash Player

Webbsändning om innovationer inom värdbaserat samarbete

Läs om nya molnbaserade samarbetslösningar i denna webbsändning från den 13 december.

Vad moln innebär

Ett moln är en kraftfull kombination av molnbaserad databehandling, nätverk, lagring, hanteringslösningar och verksamhetstillämpningar som möjliggör en ny generation av IT- och konsumenttjänster. Dessa tjänster finns tillgängliga på begäran, och de levereras ekonomiskt utan att äventyra säkerhet eller funktionalitet.

Vi närmar oss en sammankopplad "värld med många moln" där människor kommer att ha åtkomst till molntjänster när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst.

Moln: Mer information

Varför det är viktigt

Storföretag, småföretag, tjänsteleverantörer och myndigheter söker efter molnlösningar för att lösa några av sina största utmaningar inom verksamhet och teknik. En lösning till dessa utmaningar kräver ett tillvägagångssätt som helt integrerar de tre molnpelarna: molntillämpningar och molntjänster, datacentraler och nätverk.

Mer information
Varför ska man välja Cisco?

Varför du bör välja Cisco

Cisco möjliggör en värld med många moln. Cisco kopplar samman människor och organisationer inom ett moln, mellan flera olika moln och bortom molnen till slutanvändaren. Bara Cisco och dess ekosystempartners kan tillhandahålla samarbetslösningar med människan centrum, en säker upplevelse för slutanvändaren, dynamisk och effektiv molninfrastruktur, sammanhangskänslig säkerhet och snabb implementering.

Varför Cisco?
Moln: Implementering

Så här börjar du

Cisco förstår att varje organisation har sina egna specifika behov och önskemål när det gäller implementering. Av den anledningen erbjuder Cisco ett stort urval av redskap, partner och sakkunniga molnaktiveringstjänster som gör det enkelt att konstruera och implementera moln, erbjuda molntjänster eller använda tillämpningar från partnervärdbaserade moln eller Ciscos sammarbetsmoln.

Implementering

Vi kan hjälpa dig

Dela