Cisco Spam & Virus Blocker

Stoppa skräppost och virus

Håll igång verksamheten


Se hur Leapfrog Interactive ökar produktiviteten (ca 3,5 min.)

Cisco Spam & Virus Blocker: Översikt

Cisco Spam & Virus Blocker är en säkerhetsfunktion som skyddar mot skräppost, virus och nätfiske, och den eliminerar e-posthot i princip så snart du packar upp den ur kartongen.


Precision och noggrannhet: Säkerställer att e-posthot och skräppost fångas upp samtidigt som företagsrelaterad e-post släpps fram.

Kontinuerlig automatisk uppdatering: Den kontinuerliga kommunikationen med SenderBase-tjänsten – en nätverksdatabas med e-postbaserade säkerhetshot – garanterar att Cisco Spam & Virus Blocker installerar de senaste uppdateringarna för att skydda den företagsrelaterade e-posten.

Enkel att installera och använda: Enkla webbaserade installationsguider hjälper dig att installera Cisco Spam & Virus Blocker i praktiskt taget alla nätverk på en kvart och skyddar din verksamhet från första stund.

Bekymmersfri administration: I samma ögonblick som produkten installeras får du skydd mot skräppost utan att du eller din personal behöver göra något.

Utforska en närliggande företagslösning

Secure My Business Secure My Business
Skydda nätverket från hackare, virus och andra allvarliga hot.

Cisco Spam & Virus Blocker: Funktioner

 • Skyddar småföretag genom att ge ett effektivt skydd mot skräppost, virus och andra e-posthot för att skydda ert nätverk och er företagsinformation samtidigt som produktiviteten ökar.
 • Stoppar skräppost utan krångel, till skillnad från andra produkter som kräver kontinuerlig och tidsödande administration för att fungera effektivt.
 • Bidrar till minskade driftkostnader tack vare enkel installation och löpande automatiska uppdateringar.
 • Bidrar till utökade prestanda hos nätverk, servrar och datorer tack vare att ni slipper oönskade e-postmeddelanden.
 • Ger trygghet i form av en heltäckande lösning som omfattar maskinvara, programvara, uppdateringar och produktsupport i ett enda paket.

Cisco Spam & Virus Blocker: Modeller

Cisco Spam & Virus Blocker: Resurser

Datablad

Cisco Spam & Virus Blocker: effektivt skydd mot skräppost, virus och e-posthot (PDF - 171 KB)

Cisco Spam & Virus Blocker: Kom igång

Låter det intressant? Om du vill veta mer berättar vi här hur du kommer igång.

Find a Partner

Hitta en partner

Du kan köpa de produkter och tjänster från Cisco som passar ditt företag bäst genom en certifierad Cisco-kanalpartner. Alla våra partners är godkända av oss och kan hjälpa dig att hitta de bästa produkterna och lösningarna för de största utmaningarna inom ert företag.


Service and Support

Service & Support

Maximal driftsäkerhet, minimala avbrott och tillgång till hjälp dygnet runt alla dagar i veckan – det får du med vårt tjänsteerbjudande för småföretag.

Financing

Finansiering

Utnyttja de flexibla finansieringsalternativen, leasingmöjligheten samt speciella program och kampanjerbjudanden från Cisco Capital.

Implementation

Övervakade tjänster

Låt en tjänsteleverantör agera värd för och sköta en lösning åt dig och se över tillgängliga implementeringsalternativ.

Cisco Spam & Virus Blocker: För partners

Nyckelbudskap

Precision är avgörande när det gäller e-postsäkerhet. Cisco Spam & Virus Blocker har verkligen just det och avvärjer e-posthot men släpper fram affärskommunikationen. Tack vare löpande, automatiska uppdateringar av e-posthot ger Cisco Spam & Virus Blocker skydd mot skräppost i samma ögonblick som produkten installeras och ni behöver inte själva göra några anpassningar för att uppnå optimal precision.


Fördelar

 • Hjälper kunder att avhjälpa de vanliga problemen med skräppost som sänker produktiviteten och öppnar dörren för andra hot mot verksamheten.
 • Erbjuder kunderna omedelbar och märkbar förbättring genom att lösa problemet med skräppost.
 • Ger hög kapacitet paketerad i en enkel produkt som uppdaterar hotinformationen automatiskt och inte kräver något löpande underhåll – och som är speciellt anpassad för småföretag.

Undersökande frågor

 • Hur stor del av er e-posttrafik är skräppost?
 • Hur mycket arbetstid tror du att företagets anställda förlorar varje år på grund av problem med skräppost och e-posthot?
 • Hur exakt är den skräppostlösning som ni använder nu och hur mycket tid lägger ni på att administrera den?

Resurser

Partner Central lock icon

Vi kan hjälpa dig

Dela