Sweden

IP NGN

För visning av detta innehåll krävs den senaste versionen av Adobe Flash Player med JavaScript aktiverat.

Hämta Flash Player

Cisco IP NGN: Plattform för ett uppkopplat liv

Bygg en infrastruktur för video-, mobil- och molntjänster eller hanterade tjänster med Cisco-produkter som CRS-1, ASR-serien och Nexus-serien. Dessa branschledande produkter erbjuder ett starkt fundament för dagens och framtidens nätverksbehov i kärnan och datacentralen, vid gränsen och hela vägen ut till kundens lokaler.


Utöver deras beprövade routing- och switchningsfunktioner erbjuder dessa produkter även tjänstespecifika innovationer som producerar förbättrad kvalitet för video-, mobil- och molntjänster eller hanterade tjänster .


Översikt över IP NGN

Medienät för tjänsteleverantörer

Leverera mer visuella, sociala och personliga upplevelser till slutanvändare med heltäckande medienätteknik som omfattar lösningar för hem- och företagsbaserade kunder och nätverket. Denna strategi stödjer och optimerar alla segment av tjänsteleverantörsbranschen, från telebolag och kabeloperatörer till satellittjänsteleverantörer och radio-/TV-bolag.


Medienät för tjänsteleverantörer

Omvandling till mobilt 4G-Internet

Använd standardbaserad mobil transport över IP för att dra nytta av samma teknik som många nu använder i sina kärn- och aggregationsnätverk. Ciscos mobila 4G-Internet-lösning är avsedd för mobiloperatörens nätverksskikt, med fokus på IP-aggregation och cellplatsen. Den möjliggör kostnadseffektiv, säker implementering av mobila backhaul-transportnät.


Med Ethernet- och IP/MPLS-lösningar kan du uppnå betydande kostnadsminskningar när du bygger infrastruktur som stödjer dagens och framtidens nätverksbehov. Stoppa vidare investeringar i föråldrad utrustning och flytta med tiden över till en helt IP-baserad lösning.


Läs om hur Cisco leder omvandlingen till mobilt 4G-Internet.


IP NGN mobilt Internet

Cisco Unified Service Delivery

Minska kostnaderna, optimera resursutnyttjandet och leverera säkra virtuella upplevelser i hela tjänsteutbudet. Cisco Unified Service Delivery (USD) erbjuder en enda gemensam infrastruktur och många fördelar.


I datacentralen kombinerar Cisco en uppsättning branschledande lösningar som tillhandahåller:

  • Virtuell lagring och förenad databehandlingskraft
  • Heltäckande leverans av IP-tjänster med flera funktioner
  • Säkerhet i flera skikt som är skräddarsydd för att identifiera och eliminera de senaste hoten
IP NGN Unified Service Delivery

Vi kan hjälpa dig

Dela