Sweden

Ett uppkopplat liv

För visning av detta innehåll krävs den senaste versionen av Adobe Flash Player med JavaScript aktiverat.

Hämta Flash Playerspotlightbild

För hembaserade konsumenter innebär ett uppkopplat liv i hemmet en förbättrad användarupplevelse som är fylld med nya och spännande tjänster. För tjänsteleverantörer innebär det en betydande möjlighet att öka intäkterna. Det gör hemmet till en intelligent utökning av tjänsteleverantörens medienät. Cisco har den nätverksexpertis som behövs för att hjälpa tjänsteleverantörer leverera ett uppkopplat liv i hemmet.


Mer information

spotlightbild

Idag kan många medarbetare utföra sina jobb på eller utanför kontoret. Fjärr- eller mobila medarbetare kan få direkt åtkomst till väsentliga affärstillämpningar, kollegor och partners över hela världen, oavsett var de befinner sig. Denna möjlighet till samarbete och till att dela information i realtid kan öka företagets produktivitet och lönsamhet.


Mer information

spotlightbild

Allmänt utbredd tillgång till hem- och företagstjänster hjälper användare med att alltid vara anslutna till personliga och professionella tjänster och innehåll var de än befinner sig. Friheten och bekvämligheten med "obunden" åtkomst kräver ett mobilt, nästa generations nätverk som är ännu smartare och kan erbjuda konsumenter bättre personanpassning.


Mer information

 

Fler resurser

Vi kan hjälpa dig

Dela