Sweden

Nätverksinfrastruktur

För visning av detta innehåll krävs den senaste versionen av Adobe Flash Player med JavaScript aktiverat.
Hämta Flash Player

Förbättra din nätverksinfrastruktur

Den enorma tillväxten inom IP-trafik drivs av nya medietillämpningar och kundernas krav på mer interaktivitet, personanpassning, mobilitet och video. Ciscos lösningar för nätverksinfrastruktur ger dig möjlighet att leverera personanpassade, nästa generationens tjänster och medieupplevelser var som helst, när som helst.


Sammanför tjänster till en infrastruktur
Cisco nästa generations IP-nätverk (IP NGN) hjälper till med att möjliggöra heltäckande skala, flexibilitet och effektivitet så att du kan leverera ett uppkopplat liv. Våra lösningar tillhandahåller en konvergerad plattform med flera tjänster, så att du kan betjäna hembaserade, företags- och mobila kunder med en enda nätverksinfrastruktur och:

  • Minska anläggnings- och driftskostnaderna
  • Förkorta marknadsledtiden
  • Tillvarata nya inkomstmöjligheter

Edge-nätverk
Cisco erbjuder en omfattande portfölj med edge-nätverkslösningar som optimerar leveransen av video- och mobila tjänster.


Bredband
Ciscos bredbandslösningar hjälper dig leverera säkra, skalbara röst-, video- och datatjänster och expandera dem snabbt och lönsamt.


Nätverkshantering för tjänsteleverantörer
Ciscos nätverkshanteringsverktyg accelererar och förenklar implementeringen av nätverksinfrastruktur och tillhandahåller realtidsinsyn i ditt nätverk.


Ciscos kabelinfrastruktur
Cisco IP NGN-lösningar för kabel hjälper dig förbättra effektiviteten, förena IP- och MPEG-videoinfrastrukturer samt förbättra tjänster med tre medier.


Ciscos mycket säkra infrastruktur
Cisco- säkerhetsfunktioner och -tjänster för nätverksinfrastrukturer hjälper till att säkerställa kontinuerlig tillgång till nätverk och tjänster.


Cisco Carrier-Grade IPv6-lösning (CGv6)
Producera för Internets framtid. Bevara, förbered och bli framgångsrik med CGv6.


Cisco optiskt nätverk
Ciscos optiska lösningar erbjuder en flexibel grund med hög kapacitet för att accelerera leveransen av nästa generations tjänster.


Cisco Carrier Ethernet
Cisco IP NGN Carrier Ethernet-designen möjliggör tjänster för uppspelning av alla medier och kan levereras vart som helst, till vilken enhet som helst.


Ciscos kärnnätverk
Ciscos IP/MPLS-lösningar för kärnrouting levererar tjänsteflexibilitet och -skalbarhet för nästa generations företags- och konsumenttjänster.


Vi kan hjälpa dig

Dela