Sweden

Ett uppkopplat liv i hemmet

Leverera ett uppkopplat liv i hemmet

Läs om hur Ciscos lösningar för privatbostäder gör ditt medienät tillgängligt i bostäder för kostnadseffektiv leverans av innehåll och tjänster på nya sätt.

Kundbostadslösningar för ett uppkopplat liv
Konsumenter kräver större mängder högkvalitetsmedier varje dag och i alla typer av enheter. De vill ha ett uppkopplat liv, med åtkomst till:

  • Alla sorters tjänster som kan användas överallt
  • Heltäckande innehållsutbud
  • Djupgående visuella, sociala och personliga upplevelser
  • Medier när som helst och var som helst

Du kan erbjuda sådana tjänster genom att sprida ditt medienät, ett helt IP-baserat nästa generations nätverk som är optimerat för funktionsrika medier, till hemmen.

Enkelt och kraftfullt
Ciscos lösningar för privatbostäder erbjuder enkla och kraftfulla alternativ för nätverk och innehållsdelning i bostäder. De hjälper dig med att särskilja dina tjänster från konkurrenternas och samtidigt minimera driftskostnaderna.

Ciscos lösningar och tjänster för privatbostäder hjälper dig bygga ett uppkopplat liv i hemmet.

Dela personligt innehåll
Öka kundernas tillfredsställelse avsevärt genom att ge abonnenter möjlighet att enkelt lagra, hantera och dela sina personliga medier på valfria TV-apparater eller enheter i hemmet.

Växla mellan sessioner
Ge användarna möjlighet att starta en video i en enhet och med en enkel knapptryckning fortsätta i en annan enhet, från den punkt där videon stoppades.

DVR i hela hemmet
Leverera nya och differentierade kundupplevelser genom att låta användarna spela in innehåll en gång och få åtkomst till det via en valfri TV i hemmet.

Fler resurser

Vi kan hjälpa dig

Dela