Nya produkter

Nya produkter

Bygg en säkrare arbetsplats

Förbättra säkerheten på arbetsplatsen för produktivt samarbete som låter anställda arbeta var de än är.

Bygg en säkrare arbetsplats

Dessa produkter är eventuellt inte tillgängliga på alla platser. Kontakta din lokala partner eller återförsäljare om du vill ha information om tillgänglighet.

För att hjälpa dig fostra stark produktivitet introducerar Cisco kostnadseffektiva lösningar som möjliggör en säkrare arbetsplats för samarbete, oavsett hur arbetsplatsen definieras.


Säker

Cisco Small Business Integrated Security Appliances, ISA500-serien

 

Cisco Small Business Integrated Security Appliances, ISA500-serien

Internetåtkomst och säkerhetslösning i ett paket för att säkra ditt småföretag

Cisco Small Business ISA500-serien tillhandahåller kompletta tjänster för internet, trådlösa funktioner och säkerhet med ett brett utbud av tjänster för hothantering (unified threat management – UTM), inklusive brandvägg, intrångsskyddssystem (IPS), antivirus, antispionprogram, skydd mot webbhot, URL-filtrering, skräppostskydd och programkontroll. Den är utformad för att skydda företag och förbättra anställdas produktivitet. Hjälpmedlet är prisvärt och lätt att använda, med konfigurationsguider och förenklad flödesdesign som möjliggör snabb driftsättning på några minuter. Bland funktionerna ingår hantering med Ciscos värdbaserade molnhanteringslösning (Cisco OnPlus™ och avancerade säkerhetstjänster) för att möjliggöra hanterade tjänster, samt överlägset hotskydd som stöds av Ciscos starka Security Intelligence Operations (SIO).


Cisco RV215W VPN-router med trådlöst n-protokoll

 

Cisco RV215W VPN-router med trådlöst n-protokoll

Enkel, säker anslutning för mindre kontor och hemmakontor

Cisco RV215W har en USB-port för att möjliggöra WAN-anslutningar över 3G och 4G som är perfekta för avlägsna platser eller tillfälliga anslutningar. RV215W förser mindre kontor och anställda som arbetar på distans med en anslutning via en trådlös åtkomstpunkt med hög hastighet (802.11n); en 4-portars 10/100 Mbps Fast Ethernet-switch; en intuitiv, webbläsarbaserad enhetshanterare samt support för Cisco FindIT Network Discovery Utility - allt till ett mycket rimligt pris. Kombinationen av funktioner i företagsklass, support för virtuella nätverk som möjliggör mycket säker gäståtkomst, enkel installation och en användarupplevelse av högsta kvalitet lyfter basanslutningar för mindre företag med fem eller färre anställda till en ny nivå, med support för de allra senaste teknikerna.


Samarbeta

Cisco SPA232D DECT-telefonadapter för flera linjer

 

Cisco SPA232D DECT-telefonadapter för flera linjer

Prisvärd, tydlig och flexibel VoIP

Ciscos® SPA232D DECT-telefonadapter med flera linjer är en prisvärd, mycket tillförlitlig röstgateway med utökad mobilitet som är avsedd att ansluta en analog telefon eller faxmaskin till en VoIP-tjänsteleverantör. Den kan också på ett intelligent sätt dirigera samtal till det allmänna telefonnätet. SPA232D:s revolutionerande framsteg inkluderar en integrerad DECT-basstation för exklusiv användning med Cisco SPA302D trådlösa DECT-telefonlur med flera linjer, vilket ger en rörlighetslösning för användare som ofta rör på sig i lokalerna, men som alltid måste kunna nås. SPA232D stöder väsentliga röstfunktioner såsom nummerpresentatör, samtalsparkering, vidarekoppling av samtal, röstmeddelanden och mycket mer för att tillhandahålla en heltäckande, avancerad och mycket innovativ VoIP-lösning.


Cisco SPA302D DECT-telefonadapter för flera linjer

 

Cisco SPA302D DECT-telefonadapter för flera linjer

Heltäckande funktioner i en grundläggande IP-telefon

Cisco® SPA302D DECT-telefonlur för flera linjer är designad för exklusiv användning med Cisco SPA232D DECT-telefonadapter för flera linjer och förser användare med en bekväm och lokal mobilitetslösning för VoIP. Den kan köpas separat eller i paket som SPA302DKIT, i vilket SPA232D ingår, och kan utökas upp till totalt fem telefonlurar. Även om SPA302D levererar väsentliga VoIP-leverantörsfunktioner som nummerpresentatör, samtalsparkering, vidarekoppling av samtal och röstmeddelanden, är den primärt designad för affärsmiljöer som kräver en trådlös telefon som kan stödja en eller flera linjer, för att på så sätt skapa en mycket innovativ VoIP-lösning för användare som vanligtvis är mobila, men alltid måste kunna nås inom lokalerna.


Våra nya produkter stärker en redan kraftfull uppsättning samarbetsverktyg från Cisco som bland annat innefattar:

Cisco WebEx-möten

 

Cisco WebEx-möten

Tillhandahåller en högupplöst multimediaupplevelse med fil-, program- och skrivbordsdelning i realtid. Röstaktiverad koppling överför den centrala vyn till talaren på ett smidigt sätt, med andra deltagare synliga på den sekundära nivån.


Cisco Jabber

 

Cisco Jabber

Hjälper kunder att hitta och kopplas till rätt person vid rätt tillfälle, oavsett om det handlar om en dator eller en mobiltelefon. Det är en komplett Unified Communications-klienttillämpning som integrerar röst, video, TelePresence, direktchatt och andra funktioner.


Anslut

Cisco WAP321 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll och Single Point-installation

 

Cisco WAP321 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll och Single Point-installation

Säker och enkel driftsättning av nätverksfunktioner via trådlöst n-protokoll med Gigabit Ethernet-anslutning

Allt eftersom verksamhetstillämpningar blir kraftfullare och mer sofistikerade, söker organisationer efter nya sätt att utöka prestanda och räckvidd på sina kontorsnätverk. Det viktigaste är att kunna leverera säkra, trådlösa anslutningar med hög hastighet till anställda, partner och gäster var som helst på kontoret. Cisco WAP321 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll, valbara band och Single Point-installation gör det lätt att leverera avancerade trådlösa nätverksfunktioner (802.11n) i företagsklass till ett rimligt pris. Denna flexibla lösning är perfekt för att ansluta upp till 20 anställda till en enda WAP321. Med Single Point-installation kan det trådlösa LAN-nätverket skala upp till maximalt åtta WAP321-enheter för att ge bredare täckning och stödja ytterligare användare efterhand som företagsbehoven förändras.


Cisco WAP121 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll och Single Point-installation

 

Cisco WAP121 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll och Single Point-installation

Säkra anslutningar med trådlöst n-protokoll som är lätta att driftsätta och samtidigt är prisvärda

På arbetsplatser som blir mer och mer mobila är det viktigare än någonsin att kunna förse anställda och gäster med säkra, trådlösa anslutningar med hög hastighet. Cisco WAP121 åtkomstpunkt med trådlöst n-protokoll och Single Point-installation är ett lätt och prisvärt sätt att förbättra prestanda och nå ut till ditt företagsnätverk med avancerad 802.11n trådlös teknik. Denna flexibla lösning är perfekt för att ansluta upp till 10 anställda till en enda åtkomstpunkt. Med hjälp av implementeringsteknik utan kontroller för Single Point-installation med flera åtkomstpunkter kan det trådlösa LAN-nätverket skala upp till fyra WAP121-enheter för att på så sätt kunna ge bredare täckning och stöd för ytterligare användare efterhand som företagsbehoven förändras.


Molntjänster

Cisco OnPlus-tjänster

 

Cisco OnPlus-tjänster

Ciscos OnPlus™-familj med tjänster för nätverkshantering erbjuder molnbaserade lösningar för att förenkla övervakning, hantering och underhåll av nätverk för små och mellanstora nätverk för Cisco-partner och IT-administratörer.

Vi kan hjälpa dig

Dela