Unified Communications

IP-telefoni

IP-telefoni

Utökar konsekvent kommunikation

IP-telefoni utökar konsekventa kommunikationstjänster till all personal oberoende av var de arbetar.

 

Teléfonos empresariales

Utöka konsekvent, tillförlitlig kommunikation

IP-telefoni ger dig ett sätt att utöka mycket säkra, tillförlitliga och konsekventa kommunikationstjänster till alla anställda vare sig de befinner sig på huvudkontoret, på filialkontor, distansarbetar eller är mobila. IP-telefoni överför röstkommunikation över nätverket med hjälp av Internetprotokoll som baseras på öppna standarder.

Ciscos IP-telefonilösningar är en väsentlig del i Cisco Unified Communications, som förenar röst-, video-, data- och mobila tillämpningar på fasta och mobila nätverk, så att användare lätt kan kommunicera på valfri arbetsplats med användning av valfri media, enhet eller operativsystem. Med nätverket som plattform hjälper Ciscos IP-telefonilösningar organisationer i alla storlekar att realisera bättre säkerhet, återhämtningsförmåga och skalbarhet, förutom de inbyggda fördelarna av att använda ett samordnat nätverk för transport och sammankoppling. Du kan använda Ciscos IP-telefonilösningar till att:

 • tillhandahålla mycket säker, tillförlitlig, skalbar kommunikation som drar fördel av ditt LAN och ditt WAN
 • förbättra anställdas rörlighet och produktivitet genom integrering med innovativa Cisco Unified Communications och tillämpningar från tredje part.

Ciscos IP-telefonilösningar utgörs av två kategorier:

 • Samtalshantering
 • IP-telefoner
  • Trådbundna
  • Trådlösa
  • Programvarutelefoner

I Cisco Unified Communications samtalshanteringslösningar ingår funktioner alltifrån Cisco Smart Business Communications System (SBCS) till Cisco Unified Communications Manager Express för små till medelstora företag och storföretagsfilialtillämpningar, till Cisco Unified Communications Manager Business Edition och Cisco Unified Communications Manager för större medelstora företag och storföretagstillämpningar. Dessa samtalshanteringssystem erbjuder röst-, video-, mobilitets- och närvarotjänster för IP-telefoner, mediehanteringsenheter, VoIP-gatewayer, mobila enheter samt multimedietillämpningar.

Ciscos IP-telefoner finns i trådbundna och trådlösa versioner och erbjuder lurfunktioner för Cisco Unified Communications Manager, Cisco Unified Communications Manager Business Edition, Cisco Unified Communications Manager Express, SBCS- och XML-tillämpningar. Programvarutelefoner som Ciscos IP Communicator och Cisco Unified Personal Communicator finns också att tillgå för att utöka röst- och multimediefunktioner för kunder som använder Windows- eller Macintosh-datorer.

Ciscos IP-telefoniprodukter stöder ett brett utbud av Session Initiation Protocol (SIP)-baserade funktioner, bl.a.:

 • Support för närvarobaserade tillämpningar
 • Support för Ciscos IP-telefoner med förbättrad SIP-funktionssupport
 • Support för SIP-baserade telefoner från tredje part
 • SIP-trunkning
 • Sessionsgränskontroll
 • Förenklad administration och underhåll

Det här nätverket ger en bas som är optimerad för trådbunden och trådlös IP-kommunikation och som innefattar förmågan att stödja Ciscos Unified Border Element, en robust och skalbar sessionsgränskontroll (Session Border Controller, SBC) för enkel och kostnadseffektiv anslutning mellan oberoende självständiga voice-over-IP-nätverk och analoga telefongatewayer som använder din befintliga telefonutrustning.


Mer information finns på: Ciscos IP-telefoner för små företag (Linksys Business-serien)

Vi kan hjälpa dig

Dela