Unified Communications

Företagstelefoner

Företagstelefoner

En guide för köpare

IP-företagstelefoner kan hjälpa små företag att bli effektivare, förbättra befintlig kapacitet och uppfylla verksamhetsmål.

 

Teléfonos empresariales

Företagstelefoner erbjuder en ständigt växande urval funktioner, fördelar och konfigurationer för små företag. De mest avancerade företagstelefonerna körs på Internet Protocol (IP)-nätverk, som många små företag använder för att koppla samman personal-, enhets- och informationsresurser.

Hur väljer du bland alla de företagstelefoner som finns tillgängliga för tillfället? Vilket är det bästa sättet att använda företagstelefoner för ditt företag?

När du utvärderar och implementerar företagstelefoner måste du:

 1. Förstå vad dina anställda behöver. Företagstelefoner kan ge dina anställda fler verktyg så de att blir effektivare. Behöver de enkel åtkomst till medierika konferensfunktioner? Eller behöver de ett telefonnummer som samtidigt ringer på flera apparater?
  Företagstelefoner erbjuder många funktioner och möjligheter, bl.a.:
  Los teléfonos empresariales ofrecen muchas funciones y capacidades, entre las que destacan:
  • Videokonferenser
  • Mobila programvarutelefoner
  • Automatisk telefonist
  • Personsökning och interntelefon
  • Närvaroteknik
  • Trådlös IP-funktion
  • Integrering med ett CRM-system för hantering av kundrelationer
  • Förenad meddelandehantering
 2. Var redo för förändring. Dagens företagstelefoner kan förbättra hur dagliga affärs- transaktioner sköts. Om din försäljningspersonal använder IP-företagstelefoner kan de snabbt kontrollera om en produkt finns på lager, utan att ens behöva lämna kundens sida.
 3. Tala med din betrodda konsult. Konsultera din lokala tjänsteleverantör eller återförsäljare för att försäkra dig om att dina företagstelefoner och deras funktioner och egenskaper uppfyller ditt företags kort- och långsiktiga verksamhetsmål.

Mer information finns på: Röst och konferensfunktioner

Vi kan hjälpa dig

Dela