Enterprise Networks

Utöka affärsinformationen till fler platser

Cisco Unified Access kan öka verksamhetens tillväxttakt och främja högre effektivitet.

Utöka affärsinformationen till fler platser

Ett nytt tillvägagångssätt för nätverksprogrammering

Ciscos företagsnätverk förenklar IT-arbetet och möjliggör nya affärsmöjligheter med ett öppet och programmerbart sätt att utnyttja nätverket.

Mer information

Unified Access

Unified Access

Cisco Unified Access är en intelligent nätverksplattform som bygger på vår approach ”en policy, en hantering och ett nätverk” för enkel IT-drift och verksamhetstillväxt. Det stödjer BYOD-trenden, mobilitet och ett allomfattande internet. Cisco Unified Access ger människor möjlighet att arbeta på sitt eget sätt.

Läs vidare om Unified Access
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN levererar kompromisslösa användarupplevelser över alla transportmetoder. Lösningen ger organisationer möjlighet att förverkliga de kostnadsmässiga fördelarna med leverantörsflexibilitet och att implementera nya tjänster snabbare oavsett transportmetoden – MPLS, direkt internet eller hybrid-WAN. Den tillhandahåller ett tillämpningsmedvetet nätverk som kan finjusteras för effektiv leverans av viktiga affärstillämpningar och för ökad produktivitet. WAN-besparingarna med Cisco IWAN betalar snabbt för filialens infrastruktur och gör kapital tillgängligt för innovativa verksamhetsinitiativ.

Läs vidare om Intelligent WAN
Connected Mobile Experiences

Connected Mobile Experiences

Förbättra kundernas lojalitet och öka intäkterna genom att leverera plats- och sammanhangsmedveten mobil information som matchar dina kunders behov och önskemål i realtid. Cisco Connected Mobile Experiences använder Wi-Fi för att hjälpa dig att engagera kunderna genom anpassade och relevanta mobila tjänster. Historiska analyser av kundernas behov är tillgängliga både online och på plats hos kunden.

Läs vidare om Connected Mobile Experiences.
Cisco ONE, SDN och programmeringsmöjligheter

Cisco ONE, SDN och programmeringsmöjligheter

Arkitekturen Cisco ONE (Open Network Environment) för företagsnätverk sträcker sig längre än SDN-modellen (Software Defined Networking). Den medger djup insyn i både fysisk och virtuell infrastruktur. Filial- (WAN) och campusnätverkens infrastruktur är mer öppen, programmerbar och automatiserad. Tillämpningar och nätverk blir medvetna om varandra och ökar därmed nätverkets rörlighet och gör att det reagerar snabbare på företagets tillämpningar.

Läs vidare om Cisco ONE, SDN och programmeringsmöjligheter

Ciscos mobilitetslösningar

Det enkla, smarta, säkra sättet att revolutionera arbetsplatsen, förbättra för medarbetarna och engagera kunderna.

Läs mer

Öka IT:s inverkan på verksamheten

Se hur IT kan anpassa nätverksstrategier för att uppfylla verksamhetsbehoven.

Visa undersökningsresultat

Uppfinn nätverksåtkomsten på nytt

Kombinera trådlös teknik, trådbunden teknik och säkerhetsteknik i en approach med Unified Access-system.

Visa designguiden

Vi kan hjälpa dig

Dela