(Sverige, Atea Bootcamp) Idag fick Ateas VD Lars Pettersson ta emot Ciscos utmärkelse Datacenter Partner of the Year från Per Åkerstrand, partnerchef på Cisco i Sverige på Atea Bootcamp i Tylösand, Halmstad.

Motivationen för priset är: "Atea har en långsiktig strategi för Cisco datacenter och visar god tillväxt inom området. Atea är, med sin specialistkompetens inom Ciscos nätverkslösningar samt inom server och lagring, och som Sveriges främsta återförsäljare av virtualisering, en god helhetsleverantör av Ciscos datacenterlösningar."

  • Atea har under lång tid visat inte bara teknisk kompetens kring våra datacenterprodukter utan också mycket stor förmåga att omsätta tekniken till värde för kundernas verksamhet, säger Niklas Andersson vd Cisco Sverige.

  • Vi är stolta och glada över utmärkelsen. Den visar på Ciscos förtroende för oss som leverantör av deras lösningar inom ett område som är väldigt viktigt för våra kunder och för oss, säger Lars Pettersson, vd Atea Sverige.

Under våren har Atea certifierats av Cisco inom delmomenten Datacenter Network Infrastructure och Datacenter Storage Network. Atea planerar också att bygga ett democenter i Sverige för att kunna visa och testa Cisco’s UCS-lösningar för de svenska kunderna.

För mer information, kontakta:
Lars Pettersson, vd Atea Sverige AB, +46-8-477 47 10
Epost: lars.pettersson@atea.se

Magnus Andersson, marknadschef Cisco Sverige, +46 8 685 90 04
E-post: magnande@cisco.com

Om Cisco
Cisco är världsledande på nät- och Internetlösningar. Ciscos produkter och tjänster används för att underlätta kommunikation med data, tal och video mellan personer, företag och länder oavsett tid och plats. I över 20 år har Cisco satsat på teknisk innovation, ledarskap i branschen och socialt engagemang. Cisco grundades 1984, har cirka 66 000 anställda och omsatte 39,5 miljarder dollar under räkenskapsåret 2008. För mer information besök: http://www.cisco.se