Lösningar för medelstora företag

IT för medelstora företag

Ta reda på hur våra prisvärda och mycket säkra IT-lösningar innebär värde för ditt företag.

Vi kan hjälpa dig

Skaffa det nätverk du behöver för att utöka din verksamhet

När du har ett medelstort företag med mellan 100 och 1000 anställda behöver du en prisvärd och mycket säker IT-infrastruktur som kan växa i takt med din verksamhet.

Hos Cisco är vår produkt- och lösningsportfölj för mellanmarknaden avsedd att hjälpa dig hålla dig steget före dina konkurrenter. Oavsett om det handlar om datacenter eller samarbete, mobilitet eller säkerhet, drift på plats eller i molnet, så erbjuder vi lösningar i maskinvara och programvara som bygger på mer än 29 års ledarskap och erfarenhet i branschen. Du kan dra nytta av:

  • En heltäckande portfölj med lösningar för mellanmarknaden, med flexibla implementeringsalternativ och klassledande total ägandekostnad
  • Ett globalt nätverk med pålitliga partner som gör det enkelt att välja, implementera och hantera din IT-verksamhet så att du kan koncentrera dig på affärerna
  • Ett tillförlitligt nätverk som erbjuder problemfria migrationsvägar till ny teknik och beprövat investeringsskydd
  • Livscykelsfinansiering med flexibla uppgraderings- och migrationsalternativ
Verksamhetsutmaningar

Verksamhetsutmaningar

Du måste ständigt fatta strategiska beslut för att öka verksamhetens tillväxttakt och personalens produktivitet. Förbättra effektiviteten och minska kostnaderna. Och överträffa kundernas allt större förväntningar.

Ta reda på hur du kan ta dig an utmaningarna för din verksamhet.
IT-utmaningar

IT-utmaningar

När du har den rätta IT-infrastrukturen kan du implementera nya affärstillämpningar och lösningar med minimal inverkan. Implementera och hantera din infrastruktur med lätthet. Och förvandla ditt datacenter till en strategisk resurs som ger insyn, hantering och styrning i realtid.

Se hur du kan övervinna utmaningarna för IT.
Marknadsinfluenser

Marknadsinfluenser

Dagens kunder förväntar sig mer och snabbare. Det enda sättet att inte halka efter är att känna till de senaste trenderna och behoven, att få ut det mesta av offentliga, privata eller hybridmoln, att stödja din mobila BYOD-personal samt att minska risker och samtidigt efterleva gällande regler.

Ta reda på hur du kan överträffa förväntningar.
Partner

Partner

Våra partnerproducerade lösningar för mellanmarknaden kan ge dig det konkurrensövertag du behöver för att utöka din verksamhet och hålla den rörlig. Utnyttja samarbetslösningar, flytta över till molnet, förenkla mobilitet och BYOD när och var som helst och dra nytta av IT-säkerhet, elasticitet och sinnesfrid genom att arbeta med partner som du litar på.

Hitta en återförsäljare.

Följ oss

Finansiera din affärsinnovation
Dela

Vi kan hjälpa dig

Dela