Comunicații unificate

Implementarea

Comunicații unificate

Viewing this content requires the latest version of Adobe Flash Player with JavaScript enabled.
Get the Flash Player

Cisco vă poate ajuta


Cisco Collaboration Community

Cisco Collaboration Community

Vizitați Cisco Collaboration Community pentru a găsi răspunsuri și sfaturi pentru probleme reale

Aflați mai multe

Episoadele colaborării

Episoadele colaborării

Acest birou are 6 modalități noi de comunicare și colaborare.

Aflați mai multe(Flash)

Creați un spațiu de lucru unificat

Creați un spațiu de lucru unificat

Comunicațiile unificate extind mediul de lucru dincolo de computerul desktop.

Lansare demonstrație(Flash)

Soluțiile Cisco Unified Communications utilizează rețeaua ca platformă pentru colaborare. Aplicațiile se pot implementa flexibil la nivel local, la cerere și în modele de implementare combinate. Colaborarea la nivelul companiei și între companii este facilitată de utilizarea unei game largi de soluții de înaltă calitate:

  • Conferințe: Oferiți angajaților experiențe de comunicare atractive, productive și rentabile implementând soluții de comunicații de voce/video și conferințe Web de înaltă calitate.
  • Asistență pentru clienți: Fiți mai aproape de clienți și sporiți-le satisfacția și fidelitatea. Conectați proactiv angajații și clienții la informațiile, experiența profesională și asistența de care au nevoie.
  • Comunicații IP: Îmbunătățiți productivitatea extinzând servicii de comunicații compatibile la nivelul angajaților din toate spațiile de lucru prin implementarea unei suite complete de soluții de comunicații IP și echipamente terminale.
  • Mesagerie: Comunicați eficient și foarte securizat în interiorul companiei și cu alte companii. Vizualizați informații de prezență în timp real și comunicați prin e-mail, mesagerie instantanee și mesagerie vocală.
  • Aplicații pentru mobilitate: Sporiți productivitatea angajaților mobili și viteza de reacție a acestora la solicitările clienților în condițiile controlării costurilor extinzând rețeaua companiei la dispozitivele mobile.
Migrarea la comunicații unificate

Aflați cum se pot reuni Voice over IP (VoIP), telefonia IP, conferințele Rich Media, soluțiile pentru contact cu clienții și rețelele inteligente pentru a asigura reduceri semnificative ale costurilor și avantaje de productivitate.