Colaborare

Servicii pentru colaborare

Implementați viziunea organizației dvs. privind colaborarea

Soluțiile Cisco pentru colaborare includ o mare varietate de tehnologii pentru terminale pentru colaborare, conferințe, colaborare cu clienții și comunicații unificate -- toate având drept scop facilitarea mobilității. Beneficiind de ajutorul și ideile furnizate de serviciile Cisco pentru colaborare,organizația dvs. poate planifica inițiative și tehnologii pentru colaborare noi, simplificarea implementărilor și gestionarea infrastructurii pentru colaborare cu o vizibilitate sporită și viteze de reacție îmbunătățite.

  • Aliniați deciziile privind tehnologiile cu cerințele afacerii și deblocați valoarea colaborării
  • Gestionați costurile, accelerați implementările și rentabilizați rapid investițiile în tehnologii
  • Identificați și rezolvați rapid problemele apărute pentru a îmbunătăți continuitatea operațională și a menține fluiditatea proceselor existente
  • Integrați cu succes bazele de date existente cu noile instrumente și platforme pentru colaborare pentru a oferi clienților experiențe unificate
  • Aflați cum să gestionați schimbările astfel încât acestea să nu vă gestioneze pe dvs. și valorificați valoarea reală a activului dvs. cel mai important. Angajații dvs. (2:04 min)Comunicații video

Serviciile Cisco oferă o abordare complexă, însă flexibilă pentru sprijinirea companiei dvs. în orice etapă de evoluție a mediului de colaborare.

Servicii pentru terminale pentru colaborare

Servicii pentru terminale pentru colaborare

Serviciile Cisco furnizează un portofoliu extins de servicii pentru colaborare în vederea asigurării de suport pentru o mare varietate de terminale Cisco -- de la telefoane IP și conferințe video până la clienți Web, mobili și desktop.

Aflați mai multe
Servicii pentru conferințe

Servicii pentru conferințe

De la planificare și proiectare până la optimizare și asistență, soluțiile Cisco Services for Collaborative Conferencing contribuie la stabilirea unor experiențe uniforme ale utilizatorilor cu capabilități Web și video de înaltă calitate si scalabile.

Aflați mai multe
Servicii pentru colaborare cu clienții

Servicii pentru colaborare cu clienții

Deoarece includ opțiuni extinse de planificare și asistență, serviciile Cisco vă pot ajuta să creați bazele pentru relații mai eficiente cu clienții și servicii îmbunătățite pentru clienți cu soluții integrate pentru centre de contact.

Aflați mai multe
Servicii pentru comunicații unificate

Servicii pentru comunicații unificate

Serviciile Cisco vă pot ajuta să îmbunătățiți gestionarea comunicațiilor de voce și video, a mobilității și a informațiilor de prezență pentru a furniza capabilități de comunicație fiabile și avansate pentru echipa dvs., indiferent de locul unde lucrează.

Aflați mai multe

Conte connosco