Enterprise Networks

Accelerați dezvoltarea afacerilor companiei

În mod tradițional, infrastructurile de rețea au fost create cu componente și soluții dedicate. Aceste componente și soluții au fost optimizate pentru performanțele vizate: viteză, lățime de bandă, tratare a amenințărilor sau implementare de servicii. Ele furnizează eficient conectivitatea și serviciile de rețea necesare desfășurării activităților de afaceri.

Astăzi, totuși, avem conceptul Internet of Everything (IoE). Se așteaptă ca numărul de dispozitive, structuri de tip "cloud" și elemente conectate la rețele să sporească foarte mult. Pentru a ajuta compania dvs. să depășească complexitatea iminentă și să promoveze o dezvoltare a afacerii, trebuie să începeți simplificarea infrastructurii de rețea chiar acum.

Furnizarea și orchestrarea serviciilor de rețea trebuie să funcționeze la o scară extinsă, însă, în același timp, trebuie să fie suficient de simplă pentru o implementare rapidă. În loc să exploatați infrastructura de rețea de companie la nivel de dispozitiv, ar trebui ca infrastructura fie accesată printr-un punct de control centralizat. Departamentul IT ar trebui să adopte un model de aprovizionare mai automatizat al întregii rețele ca entitate singulară pentru a se putea reacționa mai rapid la noile oportunități de dezvoltare.

Arhitectura Cisco ONE (Open Network Environment) Enterprise Networks vă poate ajuta.

Capturați oportunități noi de afaceri

Arhitectura Cisco ONE Enterprise Networks transformă activitățile IT prin implementarea unei platforme deschise, programabile și centrate pe aplicații. Această arhitectură vă ajută să profitați de noile oportunități de afaceri prin:

  • experiențe mobile conectate
  • servicii de tip "cloud"
  • aplicații dezvoltate de utilizatori

Puteți să sporiți flexibilitatea afacerii și să implementați rapid servicii avansate prin programabilitate superioară a rețelei. De asemenea, această arhitectură contribuie la protejarea investițiilor dvs. în rețeaua existentă, deoarece este construită cu un portofoliu complex și performant pentru:

  • switching
  • routare
  • mobilitate
  • securitate

BYOD și mobilitate

Transformați tendința BYOD (Bring Your Own Device) și mobilitatea într-un avantaj concurențial. Furnizați angajaților instrumente și aplicații pentru sporirea performanțelor. Asigurați experiențe de mobilitate superioare pentru clienți, sporiți fidelitatea clienților și îmbunătățiți profitabilitatea.

Servicii de tip "cloud" gestionate

Îmbunătățiți experiențele de lucru cu aplicații în implementările dvs. de structuri de tip "cloud" private, hibride și publice. Utilizați capabilitățile inteligente ale rețelei pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii și aplicații de tip "cloud".

Experiențe optime de lucru cu aplicații

Asigurați utilizatorilor conexiuni foarte securizate la aplicații din orice locație. Rețelele centrate pe aplicații reduc consumul de lățime de bandă, diminuează latența și simplifică gestionarea.

Experiențe mobile conectate

Îmbunătățiți conectivitatea cu clienții și îmbunătățiți experiențele acestora. Soluția Cisco Connected Mobile Experiences utilizează capabilități avansate pentru mobilitate și servicii bazate pe locație.

Simplitate IT și programabilitate

Interacționați cu clienții și facilitați achizițiile prin aplicații și servicii noi. Interfețele API deschise și programabilitatea contribuie la asigurarea accesului extins la resursele rețelelor companiilor de mărime mare.

Sporiți impactul tehnologiei informației asupra companiei

Aflați cum poate alinia tehnologia informației strategiile de comunicații în rețea pentru îndeplinirea cerințelor companiei.

Vedeți rezultatele analizei

Reinventați accesul la rețea

Combinați tehnologiile de comunicații wireless/prin cablu și tehnologiile de securizare într-o abordare bazată pe sisteme cu acces unificat.

Vizualizați ghidul de proiectare

Conte connosco