Premiile anuale Cisco sunt oferite celor mai performanți parteneri, selectați din peste 400 de companii

LinkedInGoogle+
Share:

Bucureşti, România, 12 decembrie, 2013 - Cisco a oferit la ediția de anul acesta a Cisco Partner Meeting un număr de cinci distincții partenerilor săi care s-au remarcat în 2013 prin rezultate notabile, precum complexitatea proiectelor implementate, gradul de acoperire a pieței cu soluții și servicii Cisco, performanță în distribuția de echipamente Cisco. Astfel, Datanet Systems a fost recompensat cu premiul Business Excelence pentru întreaga activitate derulată pe parcursul anului ca partener Cisco; Eta-2u a primit distincția Business Partner Led Coverage pentru cea mai bună acoperire a pieței la nivel naţional cu soluții și servicii Cisco. Compania Logicom s-a remarcat pentru cele mai bune rezultate în activitatea de distribuție de echipamente Cisco, primind premiul Distribution Excelence. Romtelecom a fost distins cu premiul Business Cross Architecture Complex Projects pentru succesul în implementarea de proiecte complexe, de mari dimensiuni, integrând o mare varietate de soluții tehnologice Cisco. Nu în ultimul rând, Vodafone a fost recompensat cu premiul Business Acceleration pentru proactivitate în relația cu Cisco în generarea de noii servicii pentru clienții de pe piața locală.

„Ne bucurăm să avem un ecosistem de parteneri locali puternici, stabili, cu un nivel ridicat de certificare și specializare care reflectă nivelul ridicat de know-how tehnologic. Avem un număr de peste 400 de parteneri în România, care oferă clienților noștri cele mai noi tehnologii Cisco și cele mai bune experiențe de proiectare, implementare și dezvoltare de sisteme integrate, aliniate nivelului tehnologic global”, a declarat Dorin Pena, manager general Cisco Romania.

Anual, Cisco selectează dintr-un număr de peste 400 de parteneri acele companii care s-au remarcat pentru rezultate notabile în oferirea celor mai bune soluții clienților lor pentru a obține performanță în afaceri.

Partenerii premiaţi de Cisco la a șasea ediție a Cisco Partner Meeting:

  • Datanet Systems – premiu pentru excelenţă în business;
  • Eta-2u – premiul pentru excelență în acoperirea pieţei la nivel naţional;
  • Logicom – premiul pentru excelenţă în distribuţie de soluţii Cisco;
  • Romtelecom – premiul pentru excelenţă în implementarea proiectelor bazate pe arhitecturile Cisco;
  • Vodafone – pentru excelenţă în accelerarea business-ului pe piaţa din România ;

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în IT care ajută companiile să fructifice oportunităţile de mâine, demonstrând că se pot întâmpla lucruri uimitoare prin conectarea a ceea ce până acum a fost neconectat. Pentru ultimele noutăţi, accesaţi http://thenetwork.cisco.com.

Cisco, sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau companiile afiliate din SUA şi alte ţări. Puteţi găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terţilor sunt deţinute de proprietarii respectivi. Folosire cuvântului partener nu presupune o relaţie de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.