Cisco Unified Computing System care rulează SAP HANA asigură reducerea costurilor totale de deţinere şi facilitează circulația informaţiilor de afaceri în timp real

LinkedInGoogle+
Share:

Bucurešti, 15 octombrie 2012 - Cisco (NASDAQ: CSCO) anunţă introducerea unei suite complete de soluţii pentru platforma SAP HANA® construită pe Cisco Unified Computing System™ (Cisco UCS®). Familia de servere Cisco UCS pentru SAP HANA permite clienţilor să beneficieze de avantaje cum sunt analiza datelor în timp real şi stocarea de date la nivel de secunde, constituind totodată fundaţia pentru rularea pe SAP HANA a altor aplicaţii SAP pentru companii în viitor.

Optând pentru Cisco UCS ca bază a serverelor care rulează SAP HANA, clienţii pot utiliza capacităţile avansate ale platformei Cisco UCS, inclusiv structura unificată, abstractizarea de hardware şi administrarea centralizată, în vederea reducerii costurilor operaţionale la nivel de sistem. Tehnologia de calcul in-memory de la SAP, completată de Cisco UCS, oferă clienţilor soluţii structurate astfel încât să poată asigura o disponibilitate ridicată şi toleranţă la dezastre în mai multe locaţii, ambele fiind vitale pentru sistemele IT critice pentru funcţionarea companiilor.

Aspecte principale:

 • Portofoliul Cisco de soluţii pentru SAP HANA răspunde nevoilor celor care au adoptat deja şi testează SAP HANA în premieră, precum şi nevoilor clienţilor cu experienţă care gestionează implementări la scară mare.
  • Soluţii integrale montate pe rack: Portofoliul Cisco UCS pentru SAP HANA include soluţii de dimensiuni foarte mici, mici şi medii montate pe rack-uri care suportă până la jumătate de terabyte (TB) de date comprimate ale utilizatorilor. Fiecare dintre acestea ocupă interiorul unui server Cisco UCS C-Series montat pe rack, cu capacitate de stocare internă.
  • Soluţii scalabile de tip blade server: Portofoliul include şi soluţii scalabile de tip blade server, care suportă până la opt terabytes de memorie. Această soluţie se bazează pe servere de tip blade UCS B-Series de la Cisco, cu cea mai bună capacitate de stocare externă din domeniu. Arhitectura permite o disponibilitate ridicată şi toleranţă la dezastre în mai multe centre de date.
 • Cisco oferă clienţilor flexibilitate şi posibilitatea de a alege fie stocare EMC, fie stocare NetApp într-o soluţie scalabilă pentru SAP HANA. Fiecare dintre aceşti parteneri de stocare de talie mondială oferă capacităţi unice şi esenţiale de replicare a datelor în locaţii multiple, necesare implementării SAP HANA într-o gamă largă de aplicaţii critice.
 • SAP® IT Process Automation de la Cisco asigură o caracteristică specială configurată pentru SAP HANA.
 • Alături de partenerii săi, Cisco oferă o suită completă de servicii tehnice şi profesionale pentru a ajuta clienţii să planifice, să construiască şi să gestioneze o soluţie Cisco® pentru SAP HANA. Printre acestea se află Serviciul de asistenţă Cisco Solution pentru soluţii SAP, care asigură un punct unic de contact pentru iniţierea şi gestionarea asistenţei, oferind şi asistenţă pentru produsele terţilor pentru susţinerea SAP HANA.
 • Cei care au adoptat deja această soluţie în SUA, Europa şi Asia Pacific testează şi aplică soluţia scalabilă UCS pentru SAP HANA, printre ei aflându-se clienţi din industria de transport, petrol şi gaze, alimente şi băuturi, precum şi tehnologii performante.

Citate:

 • Cristian Popescu – Director General Cisco România:

  Cantitatea de date care trebuie procesată în timp real creşte de la o zi la alta, la fel ca și nevoia de a avea acces rapid la informaţiile stocate în centrele de date, iar soluţiile SAP HANA şi Cisco UCS adresează aceste cerințe. Infrastructura Cisco UCS este deosebit de importantă, atât pentru transmiterea datelor prin intermediul platformei SAP HANA cât și pentru favorizarea unui mediu de afaceri competitiv şi deschis către inovaţie. Cisco a participat și a prezentat aceste beneficii, precum și o demonstrație tehnică a soluției, în calitate de Gold Partner la SAP Forum, eveniment derulat la București pe 10 octombrie 2012 în prezența a 300 de participanți din mediul privat și public.

 • SAP

  Valentin Tomşa – Director General SAP România:

  Tehnologia in-memory computing, disponibilă prin platforma SAP HANA, permite companiilor să ia decizii mult mai inteligente şi rapide, prin analiza informaţiilor şi datelor în timp real, care accelerează în mod vizibil modul în care organizaţiile îşi desfăşoară activitatea. Viteza cu care companiile reacţionează la evoluţia mediului economic a devenit un factor crucial pentru performanţa companiilor, iar acestea trebuie să se orienteze către cele mai inovative tehnologii, atât în materie de software, cât şi de hardware, care să le garanteze creşterea capacităţii de reacţie. Si în cadrul evenimentului nostru anual, care l-a avut ca invitat special pe Timo Elliott, un guru în domeniul soluţiilor analitice, am prezentat exemple concrete ale clienților noștri care au demonstrat cât de importante şi ce impact pot crea ultimele inovaţii tehnologice asupra modului în care companiile îşi desfăşoară activitatea.


Link-uri pentru informații suplimentare:

Urmăriţi-neon-line:

Despre Cisco:

Cisco, (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în reţele de comunicaţii care transformă modalitatea de conectare, comunicare şi colaborare dintre oameni. Informaţii despre Cisco sunt disponibile la adresa http://www.cisco.com. Pentru noutăţi în direct, vă rugăm să accesaţi http://newsroom.cisco.com.

Cisco şi sigla Cisco sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale Cisco şi/sau companiilor afiliate din SUA şi alte ţări. Puteţi găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terţilor sunt deţinute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relaţie de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.