Noi produse din portofoliul Cisco Unified Computing System măresc de patru ori capacitatea memoriei, dublează capacitatea de switching şi simplifică managementul pentru implementări UCS de scară largă

LinkedInGoogle+
Share:

Bucureşti, 26 martie - Companiile IT de astăzi se străduiesc să pună pe picioare centre de date care suportă virtualizare şi cloud computing pentru a deveni mai competitive şi mai agile, pentru a reduce costul infrastructurii fizice şi pentru a suporta necesităţile impuse de explozia volumului de date şi a analizelor pe care acestea le necesită. Cisco anunță inovaţii în întreg portofoliul Cisco Unified Computing System™ pentru a livra a treia generaţie a platformei de calcul care răspunde acestor provocări şi îi ajută pe clienţi să răspundă rapid nevoilor de afaceri în schimbare, să-şi scaleze centrele de date şi să accelereze tranziţia către virtualizare şi cloud computing.

A treia generaţie a platformei de calcul Cisco UCS™ încorporează noua familie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 şi include servere în diferite forme care livrează cea mai mare densitate de servere şi eficienţă din industrie, cu până la de opt ori mai multă memorie şi de patru ori I/O comparat cu serverele UCS din generaţia trecută. Cisco UCS Manager permite acum inginerilor de de rețele să administreze atât serverele blade cât şi rack-urile ca pe o entitate comună, şi extinde domeniul de administrare pentru a include mii de servere din centre de date din întreaga lume.

Clienţii UCS raportează îmbunătăţiri operaționale și de costuri impresionante: cheltuieli de infrastructură cu până la 30% mai mici, până la 90% reducerea timpului de implementare, până la 40% îmbunătăţiri în performanţa aplicaţiilor şi până la 60% reducerea costurilor de energie/răcire.

Detalii:

Administrare unificată cu Cisco UCS

Prin integrare sporită cu tehnologia Cisco Unified Fabric, Cisco UCS Manager acum unifică administrarea pentru servere blade şi pentru rack-uri într-un singur domeniu. Această capabilitate unică în industrie reduce costurile conectivităţii serverelor, oferă flexibilitatea resurselor şi permite administratorilor IT să adauge capacitate în centrul de date fără complexitate adiţională.

Noile Servere M3 Generation Unified Computing System

Cisco îşi dezvoltă portofoliul Cisco Unified Computing System cu un server blade şi două servere montabile în rack bazate pe cele mai noi procesoare Intel® Xeon® E5-2600. Noile servere Cisco îmbunătăţesc lvirarea sarcinii de lucru prin performanţă, flexibilitate şi eficienţă sporite pentru a sprijini cerineţele în creştere asupra centrelor de date. Cu mai multe nuclee de procesare, cache, memorie, stocare internă şi comunicare mai rapidă pentru a muta datele cu rapiditate, Cisco UCS cu procesor Intel® Xeon® E5-2600 oferă cea mai bună performanţă din industrie, cea mai ridicată eficienţă energetică şi cele mai bune caracteristici şi costuri.

Lider în performanţa aplicaţiilor

De la introducerea Cisco UCS în 2009, acesta a obţinut 63 de recoduri mondiale de industrie. Cu performanţă lider în industrie şi un model rapid şi automat de configurare care grăbeşte implementarea aplicaţiilor, UCS este performant şi creşte productivitatea de afaceri. Cisco UCS este platforma ideală pentru a sprijini baza de date, date masive, software de virtualizare, aplicaţii Java, aplicaţii HPC şi servicii Web.

Adoptarea de către industrie a Cisco Unified Computing System

  • De la introducerea sa în 2009, aproape 11.000 de clienţi din întreaga lume au implementat Cisco UCS pentru a-şi unifica centrele de date. Cisco UCS oferă beneficii mult mai mari decât simpla convergenţă prin unificarea calculului, reţelei, virtualizării, accesului la stocare şi a aplicaţiei de administrare într-un sistem integrat pentru a oferi un model flexibil superior pentru centrul de date şi pentru a elimina barierele de administrare între servere blade şi cele montabile în rack, oriunde s-ar afla acestea. Unificarea centrelor de date permite, astfel, implementarea aplicaţiilor de afaceri cu mai multă rapiditate, sporirea veniturilor şi introducerea de noi modele de afaceri, şi permite afacerilor să crească şi să-şi diminueze, simultan, costurile IT.
  • Cu aproximativ 5.8 miliarde USD investiţi anual în Cercetare şi Dezvoltare, Cisco continuă să inoveze, aflându-se în mijlocul transformării centrului de date şi ajutând companiile să stabiliească medii cloud computing mai rapid şi mai eficient. Cisco® Cloud Enablement Services, o gamă cuprinzătoare de servicii profesionale şi tehnice de cloud, alături de arhitectura Cisco CloudVerse (care include tehnologii Unified Data Center precum UCS, reţea inteligentă şi aplicaţii care funcţionează împreună) îi ajută pe clienţi să construiască arhitecturi de tip cloud privat, public sau hibrid. Mai mult de 70% din primii 50 de furnizori de cloud public implementează UCS.
  • Cisco de asemenea colaborează cu lideri de industrie precum BMC Software, CA, Citrix, EMC, Hitachi Data Systems, Microsoft, NetApp, Oracle, Red Hat, SAP, VCE şi VMWare, pentru a dezvolta soluţii de data center care facilitează implementarea şi administrarea infrastructurii centrului de date şi elimină riscul asociat planificării soluţiei, precum şi grăbesc implementarea.

Citat relevant:

  • Soni Jiandani, vice preşedinte senior, Data Center Group, Cisco

    Clienţilor noştri le pasă cel mai mult despre timpul de implementare al aplicaţiilor de afaceri, performanţa aplicaţiei şi administrarea unificată a mediilor de cloud”, a spus Soni Jiandani, vice preşedinte senior, Data Center Group, Cisco. “Cisco este pionierul fabric computing şi al profilelor de servicii - încă neduplicate de niciun alt frunizor - ceea ce permite managerilor IT să implementeze aplicaţii în minute în loc de zile. Acum cu inovaţiile din UCS Manager, administrarea lor integrată include servere blade şi montabile în rack, şi se scalează de la un centru de date la mii de servere dispersate global. Sistemul nostru deschide permite integrarea structurată cu soluţii ale partenerilor şi clienţilor, ceea ce transformă Cisco UCS şi Centrul de Date Unificat o fundaţie solidă pentru implementările rapide, pentru performanţă, scalabilitate şi uşurinţă în administrare.”


Resurse relevante:

Despre Cisco

Cisco, (NASDAQ: CSCO), liderul mondial în echipamente şi soluţii pentru reţele de comunicaţii, ce transformă modalităţile în care oamenii interacţionează, comunică şi colaborează. Informaţii despre Cisco pot fi găsite la http://www.cisco.com. Pentru ştiri, vă rugăm vizitaţi http://newsroom.cisco.com.

Cisco, sigla Cisco, Cisco Systems şi Cisco WebEx sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale Cisco Systems, Inc. şi/sau ale societăţilor afiliate din SUA şi din alte câteva ţări. Toate celelalte mărci menţionate în acest document sunt proprietatea firmelor respective. Utilizarea termenului de partener nu implică o relaţie de parteneriat între Cisco şi oricare altă companie. Acest document face parte din Informaţiile Publice Cisco.