Ambasadorul Statelor Unite ale Americii Mark H. Gitenstein vorbește în deschiderea conferinței


București, 30 martie 2011 - Cisco România găzduiește astăzi Cisco Expo, o importantă întâlnire a comunității profesioniștilor în IT și comunicații din România. Cu mai mult de 700 de participanți, Cisco Expo este unul dintre cele mai mari evenimente de IT și comunicații din România. Cea de-a opta ediție a acestei conferințe anuale include 24 de prezentări și etalează ultimele arhitecturi și tehnologii într-un format care include prezentări plenare și paralele, precum și demonstrații tehnice. Împreună cu Cisco, 17 parteneri de afaceri găzduiesc sesiuni și demonstrații durata evenimentului.

Excelența Sa Mark H. Gitenstein, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a vorbit în deschiderea evenimentului și a punctat asupra tradiției îndelungate a Cisco privind promovarea partajării cunoștințelor în domeniul tehnologiei. „Acest angajament dovedit în cadrul mediului de afaceri din România este benefic atât profesioniștilor din domeniul IT și rețelisticii cât și economiei românești și relațiilor noastre bilaterale. În ultimele decenii, tehnologia informației a devenit un motor important al productivității. Astăzi, în contextul unei economii din ce în ce mai conectate, rețelele reprezintă nucleul central al comunicării și colaborării dintre companii", a conchis ambasadorul.

Centrându-se pe conceptul "Colaborare și Virtualizare fără Frontiere", Cisco Expo prezintă tehnologii care îmbunătățesc colaborarea atât în interiorul organizațiilor cât și între acestea, sporind productivitatea, adăugând valoare afacerilor și îmbunătățind procesele de lucru. Mai mult, Cisco promovează tehnologii de virtualizare care sporesc eficiența și agilitatea organizațiilor și pot reduce o gamă întreagă de costuri, de la mentenanță IT până la echipamente și energie electrică.

"Cisco Expo este un eveniment tradițional devenit deja o emblemă anuală pentru comunitatea IT&C din România. În acest an, Expo prezintă viziunea Cisco în ceea ce privește colaborarea și virtualizarea fără frontiere. Alături de partenerii noștri, vom prezenta cea mai nouă viziune asupra arhitecturilor și tendințelor din industria de profil, precum și diferite modalități de implementare a acestora la nivelul companiilor", a spus Cristian Popescu, General Manager Cisco România.

Cisco Expo 2011 este organizat cu suportul a 17 parteneri expozanți: Romtelecom, Cronus eBusiness, Datanet Systems, EMC, UTI Systems, Bittnet Systems, CRESCENDO, Frontal Communication, Innova, Logicom, RHS, S&T, VMWare, Vodafone, Zoom, Softtel și UniCredit Leasing.

Mai multe informații despre conferință și agenda la zi a CiscoExpo sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.ciscoexpo.ro. De asemenea, urmăriți conținutul exclusiv din timpul Cisco Expo pe blogul oficial al Cisco România: http://ciscobridges.ro/,  și pe pagina noastră de Facebook.