80 de furnizori de servicii din întreaga lume implementează CRS-3 ca și fundament pentru rețeaua lor; peste 7,5 petabytes capacitate de lățime de bandă


București, 19 aprilie 2011 - Cisco a anunțat, la numai un an după ce a fost introdus,  Cisco® CRS-3 Carrier Routing System, lider în industrie, are o rată de adoptare mai rapidă decât platforma originală CRS-1, având deja peste 80 de clienți în mai mult de 30 de țări. În plus, Cisco anunță capabilități noi pe platforma CRS-3, care vor extinde piața de adresabilitate, reducând costurile  pentru furnizarea serviciilor de pachete de transport.

Cisco CRS-3 a fost conceput pentru a transforma comunicațiile în bandă largă și industria de divertisment prin accelerarea livrării de experiențe noi pentru consumatori, noi oportunități de venituri pentru furnizorii de servicii  și noi modalități de colaborare la locul de muncă.Cumulul investițiilor Cisco în familia Cisco CRS este de 1,72 miliarde de dolari, subliniind angajamentul companiei de a păstra poziția de lider în echipamente de rețea care să permită noi servicii și aplicații pentru furnizorii de servicii, în timp ce optimizează costurile.

Prezentare generală

  • Moment optim pe piață - În mai puțin de un an, Cisco a livrat unități CRS-3 către mai mult de 80 de furnizori de servicii la nivel mondial, în peste 30 de țări. Începând cu anul 2004, unități Cisco CRS au fost livrate către peste 450 de furnizori de servicii din peste 80 de țări, de pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Până în prezent, Cisco a livrat 7,5 petabytes pe secundă* capacitate de lățime de bandă către clienții platformelor CSR, suficient pentru a susține o video conferință telefonică standard cu fiecare persoană de pe glob simultan.
  • Introducerea pachetelor flexibile de transport pentru noi oportunități de piață  Această capabilitate scalează rețeaua principală din punct de vedere economic, oferind o viteză mare, putere de transport rapidă, care permite operatorilor să abordeze această oportunitate nouă pe piață. Extinderea Cisco CRS-3 ajută la penetrarea de piețe noi, în timp ce protejează investițiile curente ale furnizorilor de servicii. Completează, de asemenea, funcționalitatea Cisco Carrier-Grade IPv6  și capacitățile centrului  de date cum ar fi  Network Positioning System (NPS), cloud VPN, și clasicul Internet Protocol/Multiprotocol Label Switching routing.
  • Economii semnificative cu o singură platformă Cisco CRS-3 - Deoarece capabilitatea de pachete flexibile de transport nu necesită un produs nou, de sine stătător, să fie lansat în rețea, operatorii pot să adauge cu ușurință capabilitatea la platforma CRS-3 existentă, fără a efectua teste de calificare scumpre, consumatoare de timp. Soluțiile competitive necesită trei platforme pentru a livra aceeași funcționalitate ca Cisco CRS-3, fapt ce reduce costul total de proprietate cu peste 40% (sursa: ACG Research).

* Notă: 7,5 petabytes este suficientă lățime de bandă pentru a descărca în mai puțin de 10 secunde toate filmele realizate vreodată; sau pentru a descărca întreaga colecție de cărți a  Bibliotecii Confgresului din Washington în mai puțin de o zecime de secundă;