Switchuri Cisco Nexus pentru PHLX - Philadelphia Options Trading Exchange


București, 4 august 2011 – Pe piețele financiare globale, noile strategii de tranzacționare, piețele cu lichiditate diferită și necesitatea celei mai bune execuții sunt factorii care determină nevoia pentru fiabilitate optimă, pentru predictabilitate și centre de date conectate cu o latență foarte scăzută. Întârzierile tranzacțiilor - chiar și cu fracțiuni de secundă - pot costa milioane de dolari, ceea ce face ca firmele de investiții să caute bursele care au cele mai performante rețele. Pentru a răspunde acestor nevoi, NASDAQ OMX Group, Inc., furnizorul numărul unu mondial de tehnologie pentru burse, case de licitații și autorități de reglementare, a selectat portofoliul Cisco Data Center Business Advantage pentru a dezvolta NASDAQ OMX PHLX.

NASDAQ OMX PHLX a selectat această soluție, care este baza structurii Cisco specifice piețelor financiare cu performanță ridicată, pentru infrastructura de tranzacționare și pentru arhitectura centrului său de date. NASDAQ OMX PHLX a implementat switch-urile Cisco Nexus Seria 5000 și Nexus 2000 Series Fabric Extender (FEX), care oferă scalabilitate și capabilități de administrare simplificate și dintr-un singur punct.

În plus, utilizatorii au văzut o creștere semnificativă a performanței, incluzând reducerea latenței și o abilitate foarte mare de a scala capacitatea, păstrându-se performanța ridicată. Această nouă implementare Cisco se alătură altor soluții de switching, routing, securitate și colaborare implementate în alte medii NASDAQ OMX.

Cisco este partenerul de tehnologie strategic al NASDAQ OMX pentru a asigura servicii de ultimă generație clienților organizației, colaborând îndeaproape cu NASDAQ OMX pentru a se asigura că centrele sale de date oferă creștere, scalabilitate, virtualizare și cea mai ridicată performanță.

Detalii

  • NASDAQ OMX susține una din 10 tranzacții din întreaga lume. Platforma globală a NASDAQ OMX este cea mai rapidă, la nivel mondial, și poate face față la mai mult de 1 milion de mesaje pe secundă, la viteze medii de sub 100 de microsecunde.
  • Bursele de opțiuni ale NASDAQ OMX tranzacționează mai mult de 2600 de equity options  și împreună cu NASDAQ Options Market reprezintă aproximativ 27% din totalul tranzacțiilor cu acțiuni din Statele Unite.
  • Pentru Options Trading Exchange, echipa IT a NASDAQ OMX a implementat switch-urile Nexus seria 5000 și Nexus 2000 Series Fabric Extenders, care permit în viitor implementarea unui unified fabric cu fibre-channel-over-Ethernet. Prin arhitectura Cisco Fabric Extender, NASDAQ OMX poate continua să adauge capacitate centrului de date la o rată rapidă fără să fie nevoie de creșterea echipei IT, iar echipa IT curentă se poate concentra pe sprijinirea obiectivelor cheie de afaceri.
  • Soluțiile Cisco Borderless Networks din nucleul sistemului de tranzacționare existent al NASDAQ OMX includ mai mult de 1300 de routere și switch-uri și 200 de dispozitive firewall Cisco pentru securitate.
  • Dimension Data a fost furnizorul de soluții al NASDAQ OMX pentru implementarea din Philadelphia.