Soluția de colaborare inovativă permite angajaților Bank of America din toată lumea să comunice față-în-față, ca și când ar fi în acelasi birou


București, 26 aprilie - Bank of America și Cisco anunță inceperea implementarii celei mai mari rețele de sisteme Cisco TelePresence, prin instalarea inițială a 200 de unități în sediile băncii din întreaga lume până la sfârșitul anului.

Cisco TelePresence efectuează transmisii audio și video de înaltă definiție pentru a crea experiența întâlnirilor față în față. Oamenii apar în mărime naturală în jurul unei mese de conferințe virtuale, creând o experiență unică în care participanții se simt ca și când ar sta în aceeași încăpere.

Banca va folosi această tehnologie inovativă pentru a spori eficiența echipelor oferind angajaților din toată lumea posibilitatea de întâlniri virtuale la nivel global.

Marc Gordon, Chief Technology Officer la Bank of America, a spus că implementarea Cisco TelePresence va oferi băncii beneficii semnificative și sustenabile: "Această implementare globală Cisco TelePresence va ajuta angajații noștri să colaboreze și să se integreze și mai eficient pe măsură ce livrăm toate capabilitățile noastre clienților din întreaga lume", a spus el. "Acesta este un exemplu al hotărârii noastre de a folosi tehnologii inovatoare pentru a răspunde oportunităților de business reale. Tehnologia va ajuta angajații să administreze mai bine echilibrul dintre muncă și viață personală prin oferirea de opțiuni de întâlnire flexibile, și în unele cazuri prin reducerea nevoii de a călători. Când TelePresence ajută la reducerea călătoriilor, sprijină și dorința noastră de a răspunde schimbărilor climei".

Cisco TelePresence folosește rețeaua existentă a băncii pentru a crea o experiență extraordinară de comunicare interpersonală, cu numeroase avantaje:

  • programarea întâlnirilor este facilă; acestea pot fi aranjate fără efectuarea vreunui apel telefonic și fără suport din partea departamentului IT;
  • interfața de control din sala de întâlniri are o arhitectură prietenoasă și intuitivă în relația cu utilizatorul;
  • aplicațiile de colaborare funcționează pe principiul plug-and-play;
  • la o singură întâlnire pot lua parte participanți care se află în până la 48 de locații diferite de pe glob;
  • utilizatorii pot înregistra și partaja cu ușurință materialul video fără a se pierde din calitate.

Cisco TelePresence va deveni noul standard pentru conferinte video la Bank of America. Banca va implementa diferite configurații incluzând una pentru întâlniri de afaceri cu până la șase participanți per sala, și o alta care găzduiește până la 18 oameni.

Bank of America folosește în mod curent 28 de sisteme Cisco TelePresence pentru întâlniri și traininguri pentru angajați.

Legături:

Bank of America
Bank of America este una din cele mai mari instituții financiare ale lumii, care deservește consumatori individuali, companii mici și medii și corporații mari printr-o gamă completă de produse și servicii bancare, de investiții și de administrare a activelor, precum și prin alte produse și servicii financiare și de administrare a riscului. Compania oferă facilități de neegalat în Statele Unite, deservind aproximativ 59 de milioane de consumatori și companii mici prin 6000 de birouri bancare retail, peste 18000 de ATM-uri și printr-un sistem de banking online distins cu premii care se bucură de aproape de 30 de milioane de utilizatori activi. Bank of America este una dintre companiile lider de administrare a averii la nivel mondial și este un lider global în serviciile bancare pentru corporații, în investiții și tranzacții pentru o gamă largă de clase de active, deservind corporații, guverne, instituții și indivizi din întreaga lume. Bank of America oferă cel mai bun suport din industrie pentru mai bine de 4 milioane de proprietari de afaceri mici printr-o suită de produse și servicii online inovative și ușor de folosit. Compania deservește clienți în mai mult de 150 de țări. Acțiunile Bank of America Corporation (NYSE: BAC) sunt o componentă a Dow Jones Industrial Average și sunt listate la Bursa de Acțiuni din New York.

www.bankofamerica.com