Noile tehnologii pentru companiile mici, serviciile și suportul extinse, le ajută pe acestea să-și crească productivitatea, să-și administreze eficient costurile și să-și îmbunătățească securitatea


București, 24 Septembrie 2010 - Cisco a anunțat astăzi o gamă de noi produse, servicii și opțiuni de suport îmbunătățite, toate proiectate să ajute companiile mici să crească afacerile, să își îmbunătățească securitatea și să sporească performanțele, având, în același timp, un control strict asupra costurilor. Noile produse includ o nouă clasă de switch-uri Cisco pentru companiile mici pentru a crea o rețea completă și sigură, noi modele de telefoane IP pentru a crește productivitatea și colaborarea între angajați, și software nou de monitorizare video cu alerte care asigură securitatea afacerilor.

Pentru a ajuta companiile mici să obțină și mai mult din investițiile lor în tehnologie, Cisco oferă suport cu valoare ridicată pentru tot portofoliul de produse Cisco Small Business și îmbunătățește garanția produselor din această gamă. În final, Cisco își continuă investiția și inovația în tehnologie pentru a-și ajuta partenerii de canal să construiască practici profitabile, sustenabile pentru lucrul cu companiile mici prin simplificarea programului de profitabilitate Partner Development Funds și prin oferirea unui spațiu de lucru inovator, personalizat, pentru parteneri, care se numește My Cisco și al cărui scop este îmbunătățirea interacțiunilor de afaceri cu Cisco.

Detalii:
Un portofoliu de tehnologii extins

 • Cisco a anunțat opt noi produse și tehnologii proiectate să ajute companiile mici să își administreze costurile, să își crească afacerile și să-și îmbunătățească productivitatea.
 • O nouă generație de switchuri administrate Cisco Small Business proiectate să ajute companiile mici să se conecteze la oportunitățile de afaceri globale.
  • Cisco 300 Series Managed Switch este un nou portofoliu de switch-uri administrate accesibile, cu consum energetic eficient, care economisesc până la 74% din energie; oferă o calitate a serviciului îmbunătățită și caracteristici de securitate, suport pentru multiple limbi, garanție pe viață și opțiuni avansate de înlocuire și ajută la crearea unei rețele sigure, orientată către viitor prin suport pentru IPv6. Aceste switch-uri ușor de instalat, cu performanță ridicată îi țin pe angajați conectați la aplicațiile de care au nevoie pentru a derula mai eficient afacerea.
 • Trei noi telefoane IP și o nouă unealtă de administrare proiectată să ajute companiile mici să comunice mai eficient. Cu aceste oferte, Cisco oferă acum voce HD (audio în bandă largă) pentru tot portofoliul de telefoane IP Cisco Small Business.
  • Cisco SPA 300 Series este un portofoliu de telefoane accesibile, din gama entry-level, cu caracteristici robuste suportate de Cisco Unified Communications 500 Series și de sisteme de telefonie găzduite.
  • Cisco SPA 525G2 IP Phone este un telefon IP fără fir cu toate caracteristicile, cu Mobile Link - o caracteristică ce permite împerecherea cu un telefon mobil pentru a permite transferul fără întreruperi al apelurilor între cele două aparate, precum și importarea contactelor fără fir. Telefonul IP dispune de Bluetooth și de asemenea de un port USB pentru încărcare.

Office Manager este o unealtă de administrare ușor de folosit, personalizată de către partenerul Cisco, ce ajută un administrator de birou sau specialistul IT al companiei mici să răspundă sarcinilor operaționale de rutină care sunt necesare Cisco Smart Business Communications System. Software și camere noi pentru a asigura securitatea afacerii companiilor mici

 • Cisco Advanced Video Monitoring System (AVMS) este un software care oferă control și monitorizare ușor de folosit, de calitate ridicată, oferind informații de analiză avansate pentru implementări de supraveghere video de până la 64 de camere. Prin adăugarea de licențe, companiile pot detecta mișcarea, pot primi alerte dacă apar, dispar sau se mișcă obiecte, și pot integra camere video și echipament P.O.S.
 • Cisco VC 220 Dome IP Video Camera oferă calitate a imaginii excelentă atât în medii luminate cât și în medii cu lumină scăzută.
 • Cisco VC 240 Bullet IP Video Camera oferă de asemenea calitate excelentă a imaginii precum și o incintă rezistentă la apă, făcând-o ideală pentru funcționarea în aer liber.

Servicii și suport extinse
Serviciul pe bază de abonament Cisco Small Business Support Service este acum disponibil pentru întreg portofoliul Cisco Small Business. Serviciul oferă trei ani de suport confortabil, incluzând înlocuire avansată de echipament în următoarea zi lucrătoare, actualizări software, acces la Cisco Small Business Support Center și Small Business Support Community și suport pentru chat online.

 • Cisco a simplificat și a îmbunătățit nivelul garanțiilor pentru echipamentele de routing, switching și pentru punctele de acces wireless. Pentru mai multe informații, accesați www.cisco.com/go/warranty.

Profitabilitatea partenerilor

 • Cisco optimizează Partner Development Fund (PDF) pentru a include patru linii în loc de opt, pentru a simplifica programul pentru parteneri prin crearea de oportunități pentru parteneri pentru ca aceștia să-și crească profiturile.
  • Pentru a ușura procesul pentru parteneri, Cisco implementează o re-înscriere automată pentru partenerii eligibili care s-au înscris la sfârșitul anului fiscal Cisco 2010. De asemenea, Cisco va implementa un singur proces de înregistrare astfel încât partenerii să se poată înscrie în VIP sau PDF, dar nu în amândouă.
 • Cisco facilitează partenerilor experiența interacțiunii de afaceri cu Cisco prin simplificarea fundamentală a experienței lor de pe Cisco.com prin My Cisco.
  • My Cisco oferă acces imediat la aplicațiile de afaceri Cisco și la informațiile pe care partenerii le pot folosi pentru a-și îmbunătăți productivitatea.
  • Pentru a ajuta la simplificarea experiențelor partenerilor, Cisco a creat o pagină web integrată,  care poate fi personalizată cu module pe care partenerii le selectează dintr-un nou catalog pentru a-și crea propriul spațiu de lucru My Cisco.