Profesioniștii IT&C din România se întâlnesc la Cisco Expo 2010


București, 17 martie 2010 - Cisco România găzduiește pe 17 martie cea mai importantă întâlnire a experților din IT și comunicații din România. Aflat la cea de-a șaptea ediție, cu un număr de participanți estimat la 800 de profesioniști IT&C din sectorul de afaceri și cel public, Cisco Expo prezintă cele mai noi tehnologii de comunicații ale Cisco într-un mediu care permite interacțiunea cu expozanții și demonstrarea în direct a soluțiilor prezentate. Centrându-se pe conceptul "The New Collaboration Effect", Cisco Expo prezintă tehnologii care îmbunătățesc colaborarea atât în interiorul organizațiilor cât și între acestea, pentru sporirea productivității și pentru a aduce valoare adaugată proceselor de afaceri.

"Cisco Expo este un eveniment tradițional care deja a devenit o emblemă pentru mediul IT&C din România. Expo prezintă viziunea Cisco, oferind sesiuni tehnice și de business complete, precum și o zonă vastă de expoziție unde Cisco și partenerii noștri prezintă demonstrații ale celor mai noi soluții și tehnologii de comunicații", a spus Cristian Popescu, General Manager Cisco România.

Cisco Expo oferă participanților oportunitatea de a interacționa cu experți valoroși din IT și comunicații într-un forum care adaugă valoare discuțiilor despre afaceri și tehnologie. Participanții pot obține în premieră informații despre tehnologii de ultimă oră și își pot dezvolta experiența strategică pentru a concepe și implementa soluții creative care răspund nevoilor de afaceri curente și viitoare, precum și provocărilor economice și tehnologice.

Cisco Expo 2010 este organizat cu suportul a 21 de parteneri expozanți: Romtelecom, Cronus eBusiness, Datanet Systems, Frontal Communication, Avitech, Best Invest, Bittnet Systems, Crescendo, EMC, IBM, Jabra, Logicom, Probitas, Retia, S&T, Softtel, TeleLink, Tornado, TTC, Vodafone, Zoom.

Mai multe informații despre conferință și agenda la zi a CiscoExpo sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://www.cisco.com/web/RO/ciscoexpo/2010/index.html. De asemenea, urmăriți conținutul exclusiv din timpul Cisco Expo pe blogul oficial al Cisco România: http://ciscobridges.ro/,  pe Facebook sau pe twitter.