București, 9 martie 2010 - Cisco România a anunțat astăzi numirea lui Cristian Popescu în funcția de director general al operațiunilor din România. Popescu a ocupat funcția de director general interimar pentru Cisco din iulie 2009.

Cristian Popescu, în vârstă de 44 de ani, s-a alăturat echipei Cisco România în anul 2004 ca Enterprise Account Manager (manager de vânzări pentru conturi mari). Înainte de numirea ca director general, a condus echipele de vânzări ale segmentelor Enterprise, Mid-Market și SMB (companii mari, medii și mici). A contribuit la dezvoltarea unor proiecte de referință în România în domeniul comunicațiilor de voce bazate pe IP.

Absolvent al Universității Politehnice din București - Facultatea de Inginerie Electrică - Cristian Popescu deține și o certificare postuniversitară în vânzări și marketing de la Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS).

Referindu-se la noua poziție, Popescu a spus: „Sunt foarte entuziasmat de perspectiva de a conduce în România operațiunile Cisco - o companie care investește continuu în dezvoltarea de noi modele de afaceri, de  tehnologii și de capabilități profesionale. Cisco are o echipă locală excepțională de tineri profesioniști dedicați pentru a demonstra excelența soluțiilor noastre către clienții și partenerii din România și doresc ca acest angajament să fie dus mai departe."

Vizitați site-ul Cisco Expo 2010 pentru a afla mai multe despre agendă și eveniment. Urmăriți blogul Cisco Bridges, deveniți fanii nostri pe Facebook și urmăriți Cisco România pe Twitter pentru a avea acces rapid la cele mai  actuale informații despre Cisco Expo, Cisco, și evenimentele noastre viitoare.