Utilizatorii de iPad își pot folosi dispozitivele pentru a participa la întâlniri online audio și web complete


București - 7 aprilie, 2010 - Sporind și mai mult experiența întâlnirilor online pentru participanți, Cisco a anunțat Cisco WebEx Meeting Center pentru Apple iPad. Această aplicație de business gratuită permite participanților să se conecteze și să participe la întâlniri online robuste chiar de pe iPad-ul lor folosind câteva atingeri simple pe ecran.

Aplicația Cisco WebEx este disponibilă deja prin descărcare de pe App Store. Odată descărcată, participanții participă ușor la întâlniri atingând URL-ul întâlnirii din invitația venită pe email sau din calendar. Această aplicație oferă utilizatorilor încă un fel de a obține beneficii date de accesul WiFi răspândit global.

Detalii:

  • Cisco WebEx Meeting Center pentru iPad oferă caracteristici solide în cadrul întâlnirilor care folosesc la maxim interfața de utilizator optimizată pentru iPad;
  • Experiența din cadrul întâlnirii permite participanților să vizualizeze prezentări, aplicații și desktopuri partajate. De asemenea, permite utilizatorilor să vizualizeze lista de participanți la întâlnire, să vadă cine vorbește, și să discute privat sau cu toți participanții folosind fereastra de chat de pe ecran;
  • Utilizatorii se pot folosi de conexiunea audio Cisco WebEx VoIP direct de pe iPad sau pot cere să fie sunați pe un telefon, ceea ce oferă o metodă facilă de conferință împreună cu partajarea de date.

Citate relevante:

  • "Plantronics urmărește tot timpul soluții care sporesc colaborarea mobilă dintre angajații, partenerii și clienții noștri", a spus Steve Kjaer, IT Director, Plantronics. "Cu Cisco WebEx Meeting Center pe iPad, oamenii pot cu rapiditate să se alăture unei întâlniri WebEx VoIP pentru a prezenta informații și pentru a partaja aplicații de oriunde s-ar afla și ar lucra."
  • "Apple iPad cuplată cu disponibilitatea întâlnirilor online Cisco WebEx crează o interfață simplă dar foarte puternică", a spus Zeus Kerravala, Distinguished Research Fellow la Yankee Group. "Tendința utilizării dispozitivelor personale pentru scopuri de afaceri va continua, trecând de la utilizatori cunoscători ai tehnologiilor către publicul larg. Ca rezultat, productivitatea va atinge niveluri noi."
  • "Această nouă inovație continuă să demonstreze dedicarea continuă a Cisco de a aduce valoare colaborării dintre utilizatori folosind dispozitivele pe care aceștia le doresc", a spus Debra Chrapaty, Senior Vice President și General Manager, Cisco Collaboration Software Group. "ând o soluție de colaborare puternică precum Cisco WebEx Meeting Center pentru iPad este combinată cu o experiență a utilizatorului intuitivă și făcută posibilă de WiFi, atât afacerile cât și utilizatorii ies în câștig."

Legături:

Video:

  • Conectați-vă la următoarea întâlnire WebEx atingând dispozitivul dumneavoastră mobil de la Apple: www.webex.com/apple

Despre Colaborarea Cisco
De la comunicații bazate pe IP distinse cu premii până la mobilitate, relații cu clienții, conferențiere Web, mesagerie, aplicații sociale enterprise, și experiențe de teleprezență interoperabile, Cisco reunește soluții de colaborare bazate pe rețea, integrate, al căror fundament sunt standardele deschise. Aceste soluții, precum și serviciile oferite de Cisco și partenerii noștri, ajută la promovarea creșterii afacerii, inovației și productivității. Ele ajută, de asemenea, la accelerarea performanței echipei, la protejarea investițiilor și la simplificarea proceselor de a găsi oamenii și informația potrivită.

Cisco, sigla Cisco și Cisco Systems sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Cisco Systems, Inc. și/sau ale societăților afiliate din SUA și din alte câteva țări. Toate celelalte mărci menționate în acest document sunt proprietatea firmelor respective. Utilizarea termenului de partener nu implică o relație de parteneriat între Cisco și oricare altă companie.