Ofertele de securitate inovatoare dezvoltă apărarea împotriva amenințărilor simultan cu redefinirea rolului rețelei în privința colaborării și mobilității pentru protejarea accesului la informații


București, 29 aprilie - Cisco anunță adăugarea unor noutăți la portofoliul său pentru susținerea componentelor fundamentale ale unei infrastructuri de securitate de rețea și furnizarea unor servicii de securitate integrate care permit companiilor să colaboreze cu mai multă încredere, în timp ce angajații devin mai mobili și mai interactivi. Anunțul - făcut la conferința RSA din San Francisco - este lansat acum, când tehnologiile de colaborare și mobilitate redefinesc modul, momentul și locul în care se fac afaceri. Deoarece colaborarea tinde să extindă comunicațiile dincolo de birourile companiilor, acestea trebuie să reexamineze modul în care își protejează afacerile extinse. În timp ce flexibilitatea este parte integrantă a aplicațiilor companiilor, a mediul social și a software-ului ca serviciu și tehnologiile wireless tind spre adoptarea la scară largă și spre modele de afaceri interactive, tocmai aceste tehnologii și modele de afaceri sunt puse în pericol de amenințări la fel de flexibile. Mare parte din esența anunțului va fi reliefată, când John Chambers, președinte și director la Cisco, va susține o prezentare la conferința RSA cu titlul „Colaborați cu încredere". În această prezentare oficialul Cisco dezbate tendințe de securitate și descrie perspectiva sa asupra importanței ridicate a securității de rețea într-o lume care conlucrează.

Ofertele de securitate Cisco anunțate cuprind o apărare îmbunătățită împotriva amenințărilor prin care ajută clienții să se protejeze împotriva atacurilor, a programelor malware și botnet - indiferent de locul conectării și comunicării.

Oferte de produse noi:

 • Servicii integrate de securitate Cisco Acestea oferă o abordare unică pentru livrarea securității sub formă de serviciu care îmbină la un loc servicii din mai multe rețele și aplicații, unificând serviciile integrate și rețeaua întreprinderii în scopul unei comunicări sigure de colaborare. Securitatea integrată Cisco acceptă serviciile de securitate pentru e-mail găzduit recent anunțate, dar și Corelarea globală - o tehnică nouă și puternică care îmbunătățește serviciile de securitate integrate în gama largă a ofertelor de securitate de la Cisco.
 • Software Cisco IPS Sensor versiunea 7.0:Corelarea globală pentru sistemele de prevenire a intruziunilor (IPS) exploatează puterea sistemului Cisco Security Intelligence Operations, un puternic și sofisticat sistem de apărare împotriva amenințărilor, pentru a dobândi eficiență fără precedent a protecției împotriva amenințărilor. Cisco transformă datele de amenințare globale captate de la o amprentă masivă a dispozitivelor de securitate în actualizări dinamice și informații utilizate pentru a acționa, cum ar fi notările pentru „reputație", și transmite aceste informații la infrastructura de securitate a unei rețele de companie pentru a lua măsuri de protecție. Prin încorporarea corelării globale, programul Cisco IPS 7.0 este de două ori mai eficient în stoparea atacurilor mallware, într-un timp mult mai scurt, decât tehnologiile tradiționale IPS numai bazate pe semnătură.
 • Software Cisco ASA 5500 seria 8.2:Oferă securitate completă pentru birouri de orice dimensiune, îmbunătățind atenuarea amenințărilor și permițând companiilor să se conecteze, să comunice și să realizeze afaceri într-un mod mult mai sigur. Cu un nou filtru de trafic botnet pentru identificarea clienților infectați, cu disponibilitatea IPS pentru birouri mici și capacitatea crescută de acces de la distanță fără client, Cisco oferă acum acces la cea mai largă gamă de platforme, sisteme de operare și puncte finale din industrie.
  • Filtrul de trafic Cisco ASA Botnet: Noul filtru de trafic botnet permite dispozitivelor din seria Cisco ASA 5500 să identifice cu acuratețe clienții infectați utilizând informații de la Cisco Security Intelligence Operations-peste 1000 de servere de colectare a amenințărilor care primesc informații de la peste 700.000 de senzori și 500 de fluxuri la terți. Cu informații îmbunătățite despre amenințări, beneficiarii pot identifica cu acuratețe sporită clienții infectații și își pot direcționa operațiunile astfel încât administratorii de securitate se pot concentra asupra amenințărilor cele mai periculoase.
  • Îmbunătățiri privind controlul de la distanță Cisco și VPN: Software-ul Cisco ASA versiunea 8.2 extinde capacitatea accesului la distanță cu durabilitatea tunelului și a sesiunii de generație nouă prin Cisco AnyConnect Essentials pentru utilizatorii mobili și corporativi, acoperind cea mai largă gamă de platforme, sisteme de operare și puncte finale din industrie. De asemenea, la Cisco ASR 1000 s-a mai adăugat suport pentru soluția Cisco Virtual Office, permițând platformei de agregare WAN să acționeze ca dispozitiv final pentru implementările CVO, acceptând mai multe mii de clienți la distanță. De asemenea, Cisco ASR 1000 acceptă GET VPN, trecând la nivelul superior prin furnizarea de performanță ridicată pentru conectivitatea securizată de tip „oricine către oricine" pentru până la 10.000 de tuneluri de securitate a protocolului Internet (IPsec) și pentru până la un total de 7 Gb/s de transmisie de date, permițând replicarea eficientă a transmisiei multiple, o calitate a serviciilor avansată ierarhic (QoS) și alimentarea instantanee la distanță.
 • Cisco SAFE: Este o arhitectură de referință a securității care furnizează indicații de concepție validate prescriptive pentru a ajuta organizațiile să planifice, să conceapă și să implementeze soluții de securitate în rețea, cum ar fi birourile sediului, Internet de tip Edge, filiale și centre de date. Aceste planuri oferă indicații și cele mai bune practici pentru apărare în profunzime pentru securizarea datelor și a tranzacțiilor care circulă în rețea.
 • Servicii de evaluare a securității pentru administrarea tehnologiei informaționale Cisco, administrarea riscului și conformitate (IT GRC): Ajută organizațiile să stabilească un singur program pentru reducerea riscului securității informaționale și costul conformității prin alinierea strategiilor companiei și tehnologiei. Serviciile permit companiilor să echilibreze necesitatea colaborării și a partajării informațiilor prin controlul confidențialității și al informațiilor. Acest lucru cuprinde provocarea administrării unor programe separate de securitate și conformitate care adesea duc la ineficiență, duplicarea efortului, zone neacoperite și costuri ridicate. Ajută organizațiile să stabilească un cadru de lucru comun de control (CCF); este un singur set, unificat, de comenzi care întrunește în mod eficient obligațiile de conformitate și protejează organizațiile împotriva amenințărilor. Serviciul implică o evaluare cuprinzătoare a politicilor de securitate ale companiei și a arhitecturii de securitate și le trasează cu scopul de a îndeplini cerințele cadrului de lucru comun de control pentru a identifica zonele neacoperite și pentru a recomanda cu prioritate rezolvarea acestor lipsuri.

Citate relevante:

 • Tom Gillis, vice-președinte și director general la Departamentul tehnologiilor de securitate Cisco - „În lumea de azi aflată în schimbare, companiile au nevoie de o strategie de securitate permanentă care să se ocupe de aspectele fizice, virtuale, mobile și globale ale afacerilor lor. Viziunea noastră despre securitate se bazează pe protecție și acces, integrând astfel securitatea din rețea până la punctul final și la utilizator. Securitatea trebuie să surprindă cele mai recente informații de amenințare pentru a diminua transferul amenințărilor. Această combinație permite companiilor să colaboreze cu mai multă încredere în contactul cu angajații, cu partenerii și cu clienții."
 • James Small, director practici de securitate la Analysts International Corporation - „Clienții noștri lucrează azi într-o lume în care colaborarea pe Internet reprezintă norma. În timp ce această colaborare duce la inovații și afaceri, în același timp este exploatată de infracționalitatea organizată tot mai răspândită care are propriile ținte de profit tot mai crescânde. Lucrând cu cadrul de lucru IT pentru creșterea productivității simultan cu încercarea de a limita riscurile colaborării în rețea, experții în securitate caută ajutorul unor instrumente mult mai bune. Anunțul făcut de Cisco răspunde acestei căutări prin soluții de securitate care permit nu doar colaborarea, dar ajung la niveluri noi, fără precedent, de detectare și limitare a amenințărilor utilizând tocmai aceste tehnologii de colaborare pentru a realiza ceea ce reprezintă cea mai răspândită și inteligentă rețea de sisteme pentru detectarea atacurilor. Suntem încântați să vedem corelarea globală realizată în soluția IPS de la Cisco. Aceasta integrează informațiile elaborate despre amenințări într-un sistem puternic bazat pe politici cu colaborare și răspuns la distanță în timp real."
 • Dustin Cornelius, analist sisteme computerizate la Southern Company - „Protecția și conformitatea sunt obiectivele principale ale departamentului nostru. În lumea de azi conectată în rețea, amenințările sunt tot mai numeroase și mai sofisticate, iar conformitatea este o provocare tot mai mare. Cu Cisco, avem o soluție de securitate integrată care oferă o arhitectură de securitate puternică la costuri operaționale reduse, dar ne mai ajută și la respectarea dispozițiilor de conformitate. Cu noile oferte anunțate azi, ne bucurăm să vedem că Cisco își adaptează soluțiile de securitate pentru a pentru a preîntâmpina amenințările în plină dezvoltare și pentru a ajuta la protejarea afacerilor."

Prețuri și disponibilitate:
Toate produsele sunt acum disponibile. Pentru mai multe informații, vizitați pagina web de la adresa: http://www.cisco.com/go/security

Etichete: Cisco, colaborare, securitate de rețea, IronPort, firewall, sistem de prevenire a intruziunilor, spam, virus, malware, serviciu software, SaaS, serviciu de securitate, securitate întreprindere, dispozitiv de securitate.

     
Relații cu presa::
Cătălin Codreanu
Mmd Corporate PR
0744-642 824
catalin.codreanu@mmdcee.com
Analist de profil:
Todd Hanson
Cisco
408-853-8255
todhanso@cisco.com
Relații cu investitorii::
Marilyn Mora
Cisco
408-527-7452
marilmor@cisco.com


News, also available as PDF:
pdf file icon Cisco extinde integrarea serviciilor de securitate pentru a ajuta companiile să colaboreze cu încredere (PDF - 216KB)