Soluții pentru companii de mărime medie

Soluții IT pentru companii de mărime medie

Aflați cum conferă valoare afacerii dvs. soluțiile IT rentabile și foarte securizate de la Cisco.

Obțineți rețeaua de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta compania

Atunci când aveți o companie de mărime medie cu 100 - 1000 de angajați, aveți nevoie de o infrastructură IT rentabilă și foarte securizată care se poate dezvolta odată cu compania.

Portofoliul Cisco de produse și soluții pentru piața de companii de mărime medie vă menține întotdeauna cu un pas înaintea concurenței. De la centre de date la colaborare, de la mobilitate la securitate, de la nivel local la structuri de tip "cloud", Cisco oferă soluții hardware și software bazate pe 29 de ani de leadership și experiență în domeniu. Beneficiați de:

  • Un portofoliu complex de soluții pentru piața de companii de mărime medie cu opțiuni flexibile de implementare și cele mai bune costuri totale
  • O rețea globală de parteneri de încredere care simplifică alegerea, implementarea și gestionarea infrastructurii dvs. IT pentru ca dvs. să vă concentrați asupra afacerii
  • O rețea fiabilă care permite migrarea fără dificultăți la tehnologii noi și protejarea investițiilor
  • Finanțare pentru întregul ciclu de viață al soluției cu upgrade flexibil și opțiuni de migrare
Provocări de afaceri

Provocări de afaceri

În fiecare zi trebuie să luați decizii strategice pentru accelerarea dezvoltării afacerii și sporirea productivității forței de muncă. Îmbunătățiți eficiența și reduceți costurile. Și depășiți așteptările tot mai mari ale clienților dvs.

Aflați cum puteți aborda provocările de afaceri.
Provocări IT

Provocări IT

Cu o infrastructură IT adecvată puteți implementa aplicații și soluții de afaceri noi cu un impact operațional minim. Implementați și administrați cu ușurință infrastructura. Și transformați centrul dvs. de date într-o resursă strategică ce asigură vizibilitate, administrare și control în timp real.

Aflați cum puteți depăși provocările IT.
Influențe ale pieței

Influențe ale pieței

În prezent, clienții vor mai mult și mai repede. Pentru a rămâne în frunte, trebuie să țineți pasul cu cele mai recente tendințe și cerințe; valorificați la maximum structurile de tip "cloud" publice, private sau hibride; asigurați suport forței dvs. de muncă mobile (BYOD); reduceți riscurile în condițiile menținerii conformării la reglementări.

Aflați cum puteți devansa așteptările.
Parteneri

Parteneri

Soluțiile Cisco pentru piața de companii de mărime medie furnizate de partenerii noștri vă pot asigura avantajele concurențiale de care aveți nevoie pentru dezvoltarea și menținerea flexibilității afacerii dvs. Implementați soluții pentru colaborare; treceți la structuri de tip "cloud"; simplificați mobilitatea "oriunde și oricând" și BYOD; și câștigați securitate IT, reziliență și lipsă de griji prin colaborarea cu parteneri în care puteți avea încredere.

Găsiți un distribuitor.

Urmați-ne

Finanțarea inovațiilor dvs. în afaceri
Partajare

Conte connosco