Soluții pentru companii de mărime medie

Răspunsuri la întrebări

Clienții companii de dimensiune medie și partenerii ne spun în cadrul Cisco Live care sunt problemele care îi preocupă cel mai mult. (30:35 min)

Răspunsuri la întrebări
Răspunsuri la întrebări

Accelerați-vă succesul

Obțineți o listă gratuită și personalizată de produse IT, pentru necesitățile dvs.

Obțineți rețeaua de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta compania

Doriți ca afacerea dvs. de dimensiuni medii să se dezvolte. Deveniți profitabil. Și păstrați-vă avantajele competitive. O rețea robustă este cheia succesului dvs. De treizeci de ani, Cisco se află în fruntea sistemelor de rețea.

Portofoliul nostru de produse speciale pentru companiile de dimensiuni medii oferă infrastructurile IT fiabile, scalabile și extrem de securizate de care are nevoie afacerea dvs. De la centrele de date la colaborare, de la mobilitate la securitate, la nivel local sau în cloud, soluțiile noastre hardware și software au la bază competitivitatea și experiența noastră în domeniu.

Cu Cisco, obțineți următoarele avantaje:

  • cel mai cuprinzător portofoliu din domeniu, care include soluții pentru companiile de dimensiuni medii, cu opțiuni de implementare flexibile, susținute de forța unei rețele inteligente
  • o rețea globală de parteneri de încredere, care simplifică alegerea, implementarea și gestionarea sistemelor IT, astfel încât dvs. să vă puteți concentra pe afacere
  • o investiție în valoare de 5,5 miliarde USD în R&D (Cercetare și Dezvoltare), cu peste 14.000 de patente care permit migrarea simplă la noile tehnologii
  • finanțare flexibilă, cu opțiuni de upgrade și migrare, care satisfac necesitățile afacerii dvs. în curs de dezvoltare
Provocări de afaceri

Faceți față provocărilor legate de IT și de afaceri

Clienții dvs. așteaptă mai multe. Fiți cu un pas înainte. Cu infrastructura noastră IT, puteți implementa noi aplicații și soluții pentru afacere mai rapid, cu impact minim. Centrul dvs. de date poate deveni o resursă strategică. Câștigați eficiență operațională, îmbunătățiți productivitatea forței de muncă și reduceți riscurile. Începeți acum:

Parteneri

Parteneri

Soluțiile oferite de partenerii noștri pentru companii de dimensiuni medii vă oferă avantajele competitive de care aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. să rămână flexibilă. Profitați de serviciile locale, în cloud sau gestionate. Bucurați-vă de mai multe opțiuni prin care puteți să satisfaceți cerințele clienților și să vă dezvoltați afacerea. Simplificați mobilitatea oricând, oriunde și tehnologia "bring-your-own-device" (BYOD). Obțineți securitate, flexibilitate IT și liniște sufletească.

  • Conectați-vă cu partenerul adecvat din cadrul ecosistemului nostru. Aflați cum.
  • Împreună, vom avea grijă de dvs. Vedeți cum vă pot ajuta partenerii să creați mai rapid inovații.
  • Lucrați cu parteneri de încredere. Găsiți un distribuitor.

Parteneri: Conectați-vă pentru a accesa instrumente și resurse.

Obțineți eficiență în rețea

Soluțiile noastre IT pentru companiile de dimensiuni medii vă pot ajuta afacerea să prospere. (PDF - 769 KB)

Aflați cum

Sfaturi rapide pentru îmbunătățirea productivității afacerii

Valorificați tendințele din domeniu și soluțiile Cisco pentru a vă păstra avantajele competitive. (PDF - 1,3 MB)

Citiți acum
Finanțarea inovațiilor dvs. în afaceri

Urmați-ne

Conte connosco