Nettsky

Cisco forstår en verden av mange nettskyer

Noen mennesker tenker på nettskydatabehandling som en eneste, kjempenettsky som fungerer på samme måte for alle. I virkeligheten finnes det mange typer nettskyer, deriblant:

  • Private nettskyer
  • Offentlige nettskyer
  • Hybridnettskyer
  • Nettskyer for nettsamfunn (som støtter organisasjoner innen helsevesenet, finakssektoren og statlig sektor)

Og verden består av mange nettskyer. Det totale "nettskypotensialet" er helt avhengig av evnen til å optimalisere ressurser, forenkle operasjoner og få alt til å fungere sammen i denne "verdenen av mange nettskyer". For å gjøre det mulig for kundene å dra nytte av potensialet i nettskyen, leverer Cisco mer enn innovativ arkitektur. Vi leverer innovasjoner som hjelper bedrifter å lykkes når de navigerer i "verdenen av mange nettskyer".

Video om CloudVerse

Cisco leverer den enkle, skalerbare og svært sikre arkitekturen som trengs for nettskyen

Ciscos CloudVerse og de tilknyttede arkitekturene er utformet for å fremme samarbeid og interoperabilitet innenfor, mellom og utenfor de ulike nettskytypene, for å gi deg optimalt konkurransefortrinn og gjøre nettskyen enda mer effektiv. Cisco forstår at verken datasenteret eller nettverket alene løser problemet. De må fungere sammen. Utfordringen ligger i å forene datasentrene og gjøre det mulig for dem å fungere som en enhet og samtidig organisere funksjonene i et intelligent nettskynettverk.

Cisco leverer den enkle, skalerbare og svært sikre arkitekturen som trengs for nettskyen

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se denne videoen.

Last ned Flash Player

Cisco hjelper deg å få optimalt utbytte av nettskyen

Ciscos tjenester for nettskyaktivering og vårt omfattende økosystem av partnere leverer et bredt utvalg av integrerte løsninger for å fremskynde suksess i nettskyen og hjelpe deg å realisere hele verdien av din nettskyteknologi. Du kan derfor fortsette å samarbeide med dine eksisterende leverandører, eller du kan velge fra vår omfattende liste over partnere og leverandører innenfor hvert område. Det er bare Cisco som muliggjør en verden av mange nettskyer og som sikrer deg en overlegen opplevelse innenfor, mellom og utenfor nettskyene.

Kontakt oss

Del