Nettsky

Alle organisasjoner har sine helt spesifikke behov og ting å ta hensyn til når de gjennomgår fasene i nettskyimplementering. Eksempler:

  • Konsolidere ressurser
  • Standardisere operasjoner
  • Virtualisere miljøet
  • Automatisere tjenestelevering
  • Sikre en konsistent opplevelse

Med dette i tankene vil Cisco støtte deg og dekke dine spesifikke behov under overgangen til valgt nettskymodell. Cisco leverer mange ulike alternativer for å hjelpe deg med planlegging, innkjøp og distribusjon av nettskyløsningene. Og Cisco fokuserer på din suksess ved å hjelpe deg å klargjøre organisasjonen for innovasjon med nye tjenester.

Planlegg din nettskyløsning

Cisco tilbyr tjenester for nettskyaktivering for å hjelpe deg med å planlegge og utforme en nettskyløsning. Vi leverer nettskytjenestene, datasenteropplevelsen og nettverksekspertisen du trenger for å realisere hele nettskyens verdi. Cisco fjerner også usikkerheten rundt nettskyleverandører ved å sertifisere leverandører og utviklere av nettskyløsninger, med programmene Cisco Cloud Builder og Cisco Powered Cloud Service. Dette globale nettverket av partnere inkluderer eksperter innen implementering av nettskyløsninger som bruker hele kapasiteten til Cisco-teknologien. Disse partnerne kan hjelpe deg å planlegge strategien og fremskynde implementeringen.

Bygg opp din egen løsning

Cisco leverer viktige byggesteiner, arkitektur, løsninger og integrerte systemer som forenkler prosessen med å bygge opp offentlige eller private nettskyer eller hybridnettskyer. Disse kan kjøpes som enkeltprodukter eller som integrerte produktpakker som kombinerer databehandling, nettverk, virtualisering og lagring fra bransjeledere innen forhåndskonfigurerte konfigurasjoner. Hvis du har behov for ytterligere assistanse, er Cisco og vårt globale nettverk av partnere også klare til å hjelpe deg med en komplett serie med tjenester for nettskyaktivering.

Få tilgang til vertsbaserte samarbeidstjenester fra Cisco

Som direktekunder av Ciscos vertsbaserte applikasjoner får brukerne i en organisasjon tilgang til ende-til-ende, virksomhetskritiske samarbeidsapplikasjoner og -tjenester i bedriftsklassen. Cisco Collaboration Cloud omfatter Cisco WebEx Conferencing, Cisco WebEx Instant Messaging og Presence, samt Cisco TelePresence Callway.

Finn en tjenesteleverandør

For kunder som kjøper nettskytjenester fra tjenesteleverandører, samarbeider Cisco med mange tjenesteleverandører som implementerer tjenester basert på en nettskyinfrastruktur som er validert av Cisco, og som inkluderer mer enn 20 tjenesteleverandører som tilbyr vertsbaserte samarbeidsløsninger basert på Ciscos vertsbaserte samarbeidsløsning.

Markedsfør og selg nettskytjenester

Mange tjenesteleverandører har utviklet nettskytjenester som drives av Cisco-teknologi, og trenger å utvide sine salgskanaler. Med Ciscos forhandlerprogram for nettskytjenester kan tjenesteleverandører markedsføre og selge nettskytjenester ved å bruke Ciscos veletablerte salgsteam, eller ved å samarbeide med Ciscos forhandlerpartnere.

Kontakt oss

Del