Service Provider Strategy

IP NGN

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se innholdet.

Last ned Flash Player

Cisco IP NGN: Plattform for Connected Life

Bygg en infrastruktur for video, mobil og nettskybaserte eller administrerte tjenester med Cisco-produkter, herunder CRS-1, ASR-serien og Nexus-serien. Disse bransjeledende produktene utgjør et solid grunnlag for dagens og fremtidens nettverksbehov i kjernen og i datasenteret, på kanten og hele veien ut til kunden.


I tillegg til produktenes velprøvde ruting- og svitsjefordeler har de tjenestespesifikke innovasjoner som gir forbedret kvalitet på video, mobil og nettskybaserte eller administrerte tjenester.


Oversikt over IP NGN

Medienett for tjenesteleverandører

Gi en mer visuell, sosial og personlig opplevelse til sluttbrukere med omfattende medienett-teknologier som omfatter løsninger for hjemme- og bedriftsbrukere og nettverket. Denne strategien støtter og optimaliserer alle segmentene i tjenesteleverandørbransjen, fra telefon- og kabeloperatører via satellittleverandører til kringkastere.


Medienett for tjenesteleverandører

4G mobilt Internett-forandring

Bruk standardbasert mobiltransport over IP for å utnytte de samme teknologiene som mange nå bruker i sine kjerne- og aggregeringsnettverk. Ciscos 4G-løsning for mobilt Internett håndterer nettverkslaget for en mobiloperatør, med fokus på IP-aggregering og mobilområdet. Den muliggjør kostnadseffektiv og sikker utplassering av mobile nettverk for backhauling-transport.


Med Ethernet og IP/MPLS-løsninger kan du realisere betydelige kostnadsbesparelser samtidig som du bygger en infrastruktur som støtter dagens og fremtidens nettverkskrav. Sett lokk på investeringen i eldre utstyr og la det utvikle seg til en komplett IP-løsning over tid.


Lær hvordan Cisco leder forvandlingen av 4G mobilt Internett.


IP NGN mobilt Internett

Cisco Unified Service Delivery

Reduser kostnader, optimaliser ressursbruken og gi en sikker, virtuell opplevelse over hele tjenesteporteføljen. Cisco Unified Service Delivery (USD) gir deg én felles infrastruktur med en lang rekke fordeler.


I datasenteret kombinerer Cisco et sett av bransjeledende løsninger som gir:

  • virtualisert lagring og enhetlig databehandlingskraft
  • komplett levering av IP-tjenester med mange funksjoner
  • sikkerhet i flere lag skreddersydd for å identifisere og eliminere de nyeste truslene
IPNGN Unified Service Delivery

Kontakt oss

Del