Service Provider Strategy

Connected Life

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se innholdet.

Last ned Flash Playerprosjektørbilde

For hjemmebrukere betyr Connected Life at Home hjemme en forbedret brukeropplevelse full av nye og spennende tjenester. For tjenesteleverandører betyr det en betydelig mulighet til å øke inntektene. Det gjør hjemmet til en intelligent utvidelse av tjenesteleverandørens medienett. Cisco har nettverkskompentansen som trengs for å hjelpe tjenesteleverandører med å levere Connected Life at Home.


Les mer

prosjektørbilde

I dag kan mange jobbe på eller utenfor kontoret. Eksterne eller mobile arbeidere kan få øyeblikkelig tilgang til nødvendige forretningsprogrammer og få kontakt med kollegaer og partnere over hele verden. Denne muligheten til å samarbeide og dele informasjon i sanntid kan øke forretningsproduktiviteten og lønnsomheten.


Les mer

prosjektørbilde

Utbredt tilgang til hjemme- og forretningstjenester hjelper brukerne å holde forbindelsen med personlige og profesjonelle tjenester og innhold fra hvor som helst. Friheten og komforten ved "ubundet" tilgang krever et neste generasjons mobilt nettverk som har nye nivåer av intelligens og forbrukertilpasning.


Les mer

 

Flere ressurser

Kontakt oss

Del