Nettverksinfrastruktur

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se innholdet.
Last ned Flash Player

Forbedre nettverksinfrastrukturen din

Den voldsomme veksten i IP-trafikk drives av nye medieprogrammer og kundenes krav om mer interaktivitet, mobilitet og video og flere tilpasningsmuligheter. Med Cisco Network Infrastructure-løsninger kan du levere tilpasset, neste generasjons tjenester og medieopplevelser – hvor som helst, når som helst.


Konverger tjenester på én infrastruktur
Cisco IP neste generasjons nettverk (IP NGN) hjelper deg å aktivere end-to-end-skalerbarhet, robusthet og effektivitet, slik at du kan levere Connected Life. Vår løsning gir en flertjenesters, samlet plattform, slik at du kan betjene bolig-, forretnings- og mobilkunder med en enkelt nettverksinfrastruktur og:

  • redusere kapital- og driftskostnader
  • redusere tiden det tar å nå markedet
  • finne nye inntektsmuligheter

Edge-nettverk
Cisco tilbyr en omfattende portefølje av Edge-nettverksløsninger som optimaliserer video- og mobiltjenesteleveringen.


Bredbånd
Ciscos bredbåndsløsninger hjelper deg med å levere sikre, skalerbare tale-, video-, og datatjenestetilbud, og til å utvide dem raskt og lønnsomt.


Nettverksadministrasjon for tjenesteleverandører
Ciscos verktøy for nettverksadministrasjon øker og forenkler utrullingen av nettverksinfrastruktur og gir sanntids synlighet i nettverket ditt.


Cisco Cable Infrastructure
Cisco Cable IP NGN-løsninger hjelper deg med å forbedre effektiviteten, samle IP og MPEG videoinfrastrukturer, og forbedre “triple-play”-tjenester.


Cisco Highly Secure Infrastructure
Ciscos sikkerhetsfunksjoner og tjenester for nettverksinfrastruktur hjelper deg med å sikre kontinuerlig nettverks- og tjenestetilgjengelighet.


Cisco Carrier-Grade IPv6-løsning (CGv6)
Lever for Internetts fremtid. Bevare, klargjøre og lykkes med CGv6.


Cisco optisk nettverk
Ciscos optiske løsninger gir et fleksibelt, høykapasitets grunnlag for økt levering av neste generasjons tjenester.


Cisco Carrier Ethernet
Cisco IP NGN Carrier Ethernet-designen legger til rette for “any-play”-tjenester som du kan levere hvor som helst, til en hvilken som helst enhet.


Cisco Core Networks
Ciscos IP/MPLS kjernerutingsløsninger gir tjenestefleksibilitet og skalerbarhet for neste generasjons forretninger og forbrukertjenester.


Kontakt oss

Del