Mobilt Internett

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se innholdet.
Last ned Flash Player

Lever mer intelligente og tilpassede tjenester

Mens datatrafikken fordobles hvert år, nærmer mobilt Internett seg et vendepunkt. Et Cisco IP neste generasjons nettverk med Cisco ASR 5000 kjerneplattform for mobile multimedier hjelper tjenesteleverandører som deg med å utvikle nettverks- og forretningsmodellene.


Et Cisco Mobile Internet Network vil ikke bare hjelpe deg med å administrere den raske veksten av mobildata, men du vil tjene på det også. For å hjelpe deg med å utvikle nettverkene dine presenterer vi:

  • Den forbedrede Cisco Mobile Internet nettverksarkitekturen, en av de mest omfattende og beste porteføljer i bransjen
  • Cisco ASR 5000, en spesialutviklet kjerneplattform for mobile multimedier som har ytelsen og intelligensen som kreves av dagens mobilnettverk
  • Produktfunksjoner og funksjonalitet som kan hjelpe deg med å levere mer intelligente og tilpassede tjenester for bedre differensiering og forbedret verdiskaping
  • 2010 Cisco Mobile Visual Networking Index som gir verdifull innsikt i hvordan global mobiltrafikk vokser og endrer seg

Cisco støtter alle ledende radioaksessteknologier for opprettelse av et nettverk av nettverk med full mobilitet for:

  • raskere utplassering av tjenester
  • mer miljøvennlig nettverksdrift
  • bedre lønnsomhet
  • mer skalerbarhet og kostnadseffektivitet

Femtocell

Cisco Femtocell-løsningen hjelper deg med å levere pålitelig, høykvalitets innendørs mobildekning samtidig som backhaul-opphopning og kostnader reduseres.


4G WiMAX

Med 4G WiMAX-produkter og -løsninger fra Cisco kan du effektivt bruke IP-nettverket til å levere trådløse tjenester til nye abonnenter.


Samlet RAN-backhaul

Cisco Mobile Transport over Packet (MToP) leverer tjenester via ett enkelt IP/MPLS-nettverk, noe som reduserer kostnadene ved mobil backhaul.


Trådløst maskenett

Cisco ServiceMesh bruker ulisensiert Wi-Fi for å utvide rekkevidden for bredbåndsnettverk ved levering av innovative, nye trådløse maskenettjenester.

Kontakt oss

Del