0 % rente med Easy Lease


Med EasyLease-programmet fra Cisco Capital trenger ikke begrenset kontantstrøm hindre implementering av det moderne nettverket bedriften din trenger for å konkurrere og vokse.


Cisco Capital EasyLease-programmet er utviklet spesielt for små og mellomstore bedrifter for å finansiere teknologiløsninger, administrere kontantstrømmen og dra nytte av ny Cisco-teknologi med maksimal fleksibilitet uten forhåndskostnader.


Med enkle, fleksible vilkår, konkurransedyktige priser og rask kredittbehandling kan Cisco Capital gi bedriften din de verktøyene den trenger for å lykkes.


EasyLease-programmet omfatter:

  • Konkurransedyktige priser og fleksible vilkår
  • Enkle leasingdokumenter med fleksible vilkår og alternativer
  • Flere alternativer for avslutning av leasingen, inkludert planer for rimelige innkjøp
  • Omfattende løsninger for Cisco-baserte løsninger

Hvorfor bør jeg finansiere teknologien med EasyLease?


Holde budsjettet
Forutsigbare og overkommelige innbetalinger bidrar til å bedre likviditeten og bevare kredittlinjene.


Unngå foreldelse av teknologi
En mulighet til å oppdatere teknologien kan legges inn i leasingavtalen, slik at du kan oppgradere til den nyeste teknologien på et bestemt tidspunkt i leasingperioden.


Bevare maksimal fleksibilitet
Implementer den løsningen bedriften virkelig trenger, i stedet for det som bestemmes av budsjettet, slik at teknologien alltid er oppdatert og i henhold til brukernes behov.


Øke avkastningen
Forbedre avkastningen og den økonomiske planleggingen ved å forenkle forbruket på teknologi.


EasyLease er et fleksibelt finansieringsprogram for små og mellomstore bedrifter som tilbys av Cisco Capital. Med enkle betingelser og konkurransedyktige priser bidrar EasyLease til at bedriften din øyeblikkelig kan dra nytte av fordelene ved Ciscos teknologiløsninger, uten å legge unødig press på budsjettet og kontantstrømmen.


Oversikt over 0-%tilbudet EasyLease


EasyLease: Network


Med Ciscos løsninger får du et raskt, pålitelig og meget sikkert nettverk, noe som er en forutsetning for dagens forretningsvirksomhet. Finansiering med EasyLease:Network bidrar til å sikre at distribusjonen av et Cisco-nettverk ikke hindres av budsjettbegrensninger. Med finansieringsløsningen EasyLease:Network har du bare én, forutsigbar månedlig innbetaling uten rentekostnader.


EasyLease: Voice


Cisco Unified Communications er en enkel, fleksibel og rimelig kommunikasjonsløsning for dagens forretningsvirksomheter. Enten du har et stramt budsjett eller ikke, er EasyLease:Voice et effektivt finansieringsalternativ der du får 0 % rente i 36 måneder, noe som letter presset på budsjettet og forbedrer kontantstrømmen.


EasyLease: 0 % for små bedrifter

Kontakt oss

Del