Unified Communications

Implementering

Enhetlig kommunikasjon

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se innholdet.

Last ned Flash Player

Kontakt oss

  • Ring 800 10 306 eller send en email
  • Internasjonale kontakter
  • Teknisk support
  • Finn en forhandler
  • Email preferanser

Cisco Collaboration Community

Cisco Collaboration Community

Gå til Collaboration Community for å finne svar og råd fra virkeligheten

Les mer

Samarbeidssituasjoner

Samarbeidssituasjoner

Dette kontoret har fått seks nye metoder for kommunikasjon og samarbeid.

Se mer(Flash)

Legg til rette for et enhetlig arbeidsområde

Legg til rette for et enhetlig arbeidsområde

Utvid arbeidsmiljøet utover skrivebordet ditt.

Start demo(Flash)

Cisco Unified Communications bruker nettverket som en plattform for samarbeid. Programmer kan distribueres på en fleksibel måte på stedet, etter behov og i blandede distribusjonsmodeller. Det legges til rette for samarbeid mellom bedrifter og innenfor bedriften ved hjelp av et bredt utvalg av markedsledende løsninger:

  • Konferanser: Gi arbeidsstokken imponerende, produktive og kostnadseffektive konferanseopplevelser med tale, video og nettkonferanser av høy kvalitet.
  • Kundepleie: Kom tettere inn på kundene samtidig som du øker tilfredsheten og lojaliteten. Knytt mennesker til informasjonen, ekspertisen og støtten de trenger på en proaktiv måte.
  • IP-kommunikasjon: Forbedre arbeidsstokkens produktivitet ved å utvide konsekvente kommunikasjonstjenester til ansatte på alle arbeidsplasser ved hjelp av en komplett pakke av IP-kommunikasjonsløsninger og sluttpunkter.
  • Meldinger: Kommuniser effektivt og med et svært høyt nivå av sikkerhet, innenfor og mellom bedrifter. Vis tilstedeværelsesinformasjon i sanntid og kommuniser ved bruk av e-post, direktemeldinger og telefonsvarer.
  • Mobile programmer: Øk de mobile ansattes produktivitet og mottagelighet overfor kunder samtidig som du kontrollerer mobilkostnadene ved å gjøre mobile enheter til forlengelser av bedriftens nettverk.
Migrering til enhetlig kommunikasjon

Lær hvordan VoIP (Voice over IP), IP-telefoni, konferanser med rike medier, kundekontaktløsninger og intelligente nettverk kan knyttes sammen for å gi betydelige kostnadsbesparelser og økt produktivitet.

Kasusstudier av avkastning på investert kapital og produktivitet

Finn ut hvilken avkastning på investert kapital og produktivitetsøkning som kan oppnås med Cisco Unified Communications-løsninger:

Kontakt oss

Del