Datasenter

Datasenterløsninger

Raskere tjenester, mindre risiko

Oppdag hvorfor Cisco er ledende innen integrerte infrastrukturer.

Raskere tjenester, mindre risiko

Få resultater raskt med utprøvde løsninger

Distribuer forretningsapplikasjoner, dataanalyser, skrivebordsvirtualisering og nettskyløsninger raskere ved hjelp av utprøvde datasenterløsninger. Opplev overlegen skalerbarhet, forenklet administrasjon og strømlinjeformet drift. Øk fleksibiliteten og interoperabiliteten med en programmerbar infrastruktur bygget på åpne standarder. Gjør alt dette med mindre risiko og lavere kostnader.

Porteføljen av Cisco UCS-integrert infrastruktur og tjenesteløsninger tilbyr konsekvente, svært sikre og pålitelige forretningsresultater.

Stordata og analyse

Stordata og analyse

Oppnå forutsigbar gjennomstrømning og latens for de mest krevende applikasjonene for stordata. Cisco UCS-servere tilbyr eksepsjonell ytelse, skalerbarhet og tilgjengelighet.

Nettskyløsninger

Nettskyløsninger

Distribuer offentlige eller private nettskyer eller nettskyer for nettsamfunn for å tjene penger på IT-aktiva. Lever tjenester tilbake til virksomheten enten du er en tjenesteleverandør eller en intern IT-avdeling.

Datasenterapplikasjoner

Datasenterapplikasjoner

Optimaliser forretningsapplikasjoner fra Microsoft, Oracle og SAP. Dra nytte av den pålitelige, kostnadseffektive, fleksible plattformen.

Skrivebordsvirtualisering

Skrivebordsvirtualisering

Øk den administrative kontrollen og datasikkerheten og reduser kostnadene med løsninger for skrivebordsvirtualisering og fellesløsninger med VMware og Citrix.

UCS-integrert infrastruktur

UCS-integrert infrastruktur

Lever datasenterapplikasjoner og -løsninger raskt ved hjelp av en integrert infrastruktur som kombinerer administrasjonsprogramvare for Cisco Unified Computing System (UCS), Cisco Nexus og Cisco UCS Director.

UCS SmartPlays

UCS SmartPlays

Reduser de totale eierkostnadene (TCO) og akselerer programdistribusjonen med Cisco UCS SmartPlays.

Kontakt oss

Del