Datasenter

Fordeler med åpen kildekode

Finn ut om åpen kildekode i nettverksmiljøer

Fordeler med åpen kildekode
Fordeler med åpen kildekode
Foren datasenteret

Foren datasenteret

Cisco Unified Data Center endrer datasenterøkonomien ved å forene databehandling, lagring, nettverk, virtualisering og administrasjon i én plattform. Resultatet er enkel drift og fleksibel forretningsdrift, noe som er avgjørende for databehandling i nettskyen og distribusjon av IT som en tjeneste.

Enhetlig databehandling

Enhetlig databehandling

Cisco UCS er en smart, innovativ struktur-databasert infrastruktur, som forenkler driften, fremskynder distribusjon og kjører programmer raskere, både direkte på harddisken, i virtuelle miljøer og i nettskymiljøer.

Finn ut mer
Enhetlig struktur

Enhetlig struktur

Cisco Unified Fabric danner grunnlaget for tilkoblingsfunksjonaliteten. Ved å forene lagring, datanettverk og nettverkstjenester gir Unified Fabric en fleksibel arkitektur og et konsistent nettverk på tvers av fysiske og virtuelle miljøer og nettskymiljøer.
Cisco Unified Fabric bidrar til konvergens, nettverksskalering, virtualiseringsfølsomhet og intelligens i det bransjeledende Cisco NX-OS.

Finn ut mer
Enhetlig administrasjon

Enhetlig administrasjon

Komponenten for enhetlig administrasjon i Ciscos datasenterarkitektur har ende-til-ende programvareløsninger. Disse løsningene gir en intelligent, automatisert metode for IT-administrasjon, og gir hastighet og pålitelighet i bedriftsklassen samtidig som de forenkler distribusjon og drift av infrastruktur direkte på harddisken, samt fysisk og virtuell infrastruktur og nettskyinfrastruktur.

Finn ut mer

Utform ditt datasenter

Få veiledning i å utforme og distribuere ditt datasenter.

Analytikerrapporter og praksiseksempler

Se hva analytikere og kunder i bransjen sier om Cisco UCS og datasenterløsninger.

Kundestøtte

Tilgang til konfigurasjon, nedlastinger, teknisk dokumentasjon m.m.

Datasenter på sosiale medier

Finn, følg og kommuniser med Cisco Data Center på sosiale medier.

Utforsk bedriftsfordeler ved Cloud Computing

Lær om innovative strategier i denne rapporten.

Kontakt oss

Del