Samarbeid

Tjenester for samarbeid

Oppnå bedriftens visjon for samarbeid

Ciscos samarbeidsløsninger spenner over et bredt spekter av teknologier, inkludert samarbeidsendepunkter, konferanser, kundesamarbeid og enhetlig kommunikasjon – alt med tanke på mobilitet. Ved hjelp av og innsikt fra Ciscos samarbeidstjenester kan bedriften planlegge for nye samarbeidsinitiativer og -teknologier, forenkle distribusjonen og administrere samarbeidsinfrastrukturen med større synlighet og svargrad.

  • Tilpass teknologibeslutningene til bedriftskravene og frigjør verdien av samarbeid
  • Administrer kostnadene, øk hastigheten på distribusjonen og påvis rask avkastning på investeringen
  • Identifiser og løs problemer raskt for å forbedre oppetiden og holde eksisterende prosesser knirkefrie
  • Integrer eksisterende databaser med nye samarbeidsverktøy og -plattformer for å levere en enhetlig brukeropplevelse
  • Finn ut hvordan du kan styre endringer slik at det ikke er endringene som styrer deg, og oppdag den reelle verdien til din viktigste ressurs. Dine ansatte. (2.04 min)Video

Ciscos tjenester tilbyr en omfattende, men likevel fleksibel tilnærming for å støtte bedriften på ethvert trinn i utviklingen av et miljø basert på samarbeid.

Tjenester for samarbeidsendepunkter

Tjenester for samarbeidsendepunkter

Ciscos tjenester tilbyr en omfattende portefølje av samarbeidstjenester for å støtte et bredt utvalg av Ciscos endepunkter, fra IP-telefoner og videokonferanser til web-, mobil- og skrivebordsklienter.

Finn ut mer
Tjenester for konferanser

Tjenester for konferanser

Ciscos tjenester for konferanseløsninger basert på samarbeid, som spenner fra planlegging og utforming til optimalisering og støtte, oppretter en sømløs brukeropplevelse med skalerbare web- og videofunksjoner av høy kvalitet.

Finn ut mer
Tjenester for kundesamarbeid

Tjenester for kundesamarbeid

Med mange alternativer for planlegging og støtte kan Ciscos tjenester legge grunnlaget for mer effektive kunderelasjoner og forbedre kundeservicen med integrerte kontaktsenterløsninger.

Finn ut mer
Tjenester for enhetlig kommunikasjon

Tjenester for enhetlig kommunikasjon

Ciscos tjenester kan hjelpe deg med å administrere tale, video, mobilitet og tilstedeværelse, slik at du kan tilby pålitelige og avanserte kommunikasjonsmuligheter for teamet uansett hvor de arbeider.

Finn ut mer

Kontakt oss

Del