Bedriftsnettverk

Utvid forretningsintelligens til flere steder

Cisco Unified Access kan akselerere bedriftens vekst og fremme større effektivitet.

Utvid forretningsintelligens til flere steder

En ny tilnærming til nettverksprogrammerbarhet

Ciscos bedriftsnettverk forenkler IT og tilbyr nye forretningsmuligheter med en åpen og programmerbar tilnærming til nettoppbygging.

Finn ut mer

Enhetlig tilgang

Enhetlig tilgang

Cisco Unified Access er en intelligent nettverksplattform basert på tilnærmingen "One Policy, One Management, and One Network" til IT-enkelhet og bedriftens vekst. Den støtter trenden med bruk av egne enheter (BYOD), mobilitet og Internett av alt (IoE). Cisco Unified Access gjør det mulig for folk å jobbe på sin egen måte.

Les mer om enhetlig tilgang
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN tilbyr en kompromissløs brukeropplevelse over en hvilken som helst overføring. Løsningen lar bedrifter realisere kostnadsfordelene ved leverandørfleksibilitet, og distribuerer nye tjenester raskere, uansett overføring – MPLS, direkte Internett eller hybrid WAN. Den tilbyr et applikasjonsbevisst nettverk som kan tilpasses slik at den leverer kritiske forretningsapplikasjoner på en effektiv måte og øker produktiviteten. WAN-besparelsene fra Cisco IWAN betaler raskt for infrastrukturen for avdelingskontorer, og frigjør midler til innovative forretningsinitiativer.

Les mer om intelligent WAN
Tilkoblede mobilopplevelser

Tilkoblede mobilopplevelser

Forbedre kundelojaliteten og øk inntektene ved å levere plasserings- og kontekstrelatert mobilinformasjon som samsvarer med kundenes sanntidsbehov og -preferanser. Cisco Connected Mobile Experiences bruker Wi-Fi for å engasjere kundene gjennom tilpassede og relevante mobiltjenester. Historiske analyser av kundens oppførsel, både på nettet og på stedet, er tilgjengelig.

Les mer om tilkoblede mobilopplevelser
Cisco ONE, SDN og programmerbarhet

Cisco ONE, SDN og programmerbarhet

Arkitekturen i Cisco ONE-bedriftsnettverk (Open Network Environment) går lenger enn den programvaredefinerte nettoppbyggingsmodellen (SDN). Den gir dyp synlighet i fysisk og virtuell infrastruktur. Nettverksinfrastrukturen for avdelingskontorer (WAN) og bedriftsområder er nå mer åpen, programmerbar og automatisert. Applikasjoner og nettverk blir gjensidig kompatible, noe som øker nettverkets smidighet og svargraden på bedriftens applikasjoner.

Les mer om Cisco ONE, SDN og programmerbarhet

Øk IT-innvirkningen på bedriften

Se hvordan IT kan tilpasse nettverksstrategier for å oppfylle bedriftskrav.

Vis resultater fra undersøkelsen

Skap en ny nettverkstilgang

Kombiner trådløse og kablede teknologier samt sikkerhetsteknologier i et system med enhetlig tilgang.

Vis utformingsveiledningen

Kontakt oss

Del