• Cisco leverer et sterkt resultat for sitt tredje kvartal 2013
  • Omsetningsvekst på 5 prosent til 12,2 milliarder dollar
  • Nettoinntekt på 2,5 milliarder dollar (GAAP) - en økning på 14,5 prosent

Oslo 15. mai, 2013: Cisco, verdenslederen innen nettverksløsninger som endrer hvordan mennesker kobles sammen, kommuniserer og samarbeider, presenterte onsdag kveld norsk tid tall for sitt tredje kvartal som endte 27. april 2013. Cisco rapporterte om en omsetning på 12,2 milliarder dollar og et nettoresultat (GAAP) på 2,5 milliarder dollar.

  • Cisco opererer på et meget høyt nivå i en treg men stabil økonomi. Vi er spesielt glade for vår niende omsetningsrekord på rad. Vi begynner å se positive tegn i USA og i andre deler av verden, og dette motiverer oss. Vi har de rette produktene og løsningene, og våre kunder kommer til oss for å få løst sine største forretningsutfordringer. Forandringene skjer stadig raskere, og Cisco er posisjonert til å takle dette, sier John Chambers, CEO og styreformann i Cisco.
  • Vi har alltid trodd at internett vil revolusjonere måten vi jobber, lever, leker og lærer på. Dette har aldri vært mer sant enn nå, med skytjenester, mobilitet og video som møtes for å levere internett i alle ting, og enestående, nye muligheter for bedrifter og forbrukere. Vi gleder oss til fremtiden, avslutter Chambers.

Svak nedgang for Cisco Norge

I tredje kvartal av regnskapsåret 2013 hadde Cisco Norge på en nedgang i omsetning på 4 prosent. Nedgangen tilskrives reduserte investeringer blant de største industriselskapene. Veksten fortsetter i offentlig sektor og blant utbyggerne av bredbånd, TV-distribusjon og mobile nett.

  • Utfordringene i Europa påvirker markedet i Norge. Men til tross for et noe svakere marked, er våre muligheter større enn noen gang. Datasentrene moderniseres for å levere nye tjenester vesentlig raskere og billigere, bygget med nye skyarkitekturer. Dette er en utvikling hvor Cisco leder an. Industri og varehandel forbereder vesentlig høyere grader av automasjon. Innføring av nettverkstilkoblede sensorer og aktivatorer øker automasjonstempoet og redusere kostandene vesentlig. Cisco tilrettelegger for IP-basert automasjon med våre nye programmerbare nettverk og våre sikkerhetsløsninger, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

Mobile løsninger utvikles i raskt tempo og støttes av moderne nettverk.

  • I løpet av kort tid har Cisco i tillegg vunnet kjernen i tre av de fire mobildatanettene i Norge. Nå skal vi bl.a. levere kombinerte WLAN- og småcelle-løsninger for bedre mobildekning innendørs og utendørs på sterkt trafikkerte områder, sier Myrland.

For ytterligere informasjon om resultatfremleggelsen, vennligst se:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1190049


Eller kontakt:

Jørgen Myrland
administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 930 21 617
E-post: jmyrland@cisco.com