• Cisco leverer nytt toppresultat for andre kvartal 2013
  • Omsetningsvekst på 5 %
  • Nettoinntekt på 3,1 milliarder dollar (GAAP) - en økning på 44 % fra samme kvartal i 2012

Oslo 14. februar, 2013: Cisco leverer et rekordresultat for andre kvartal av regnskapsåret 2013. Omsetningen endte på 12,1 milliarder dollar (GAAP). Dette er en økning på 5 % sammenlignet med samme periode i fjor. Nettoinntekten for første kvartal endte på 3,1milliarder dollar (GAAP), en økning på 44 % fra samme kvartal året før.

– Cisco leverte rekordresultat per aksje dette kvartalet, og rekordomsetning for åttende kvartal på rad i et utfordrende økonomisk landskap. Vi fortsetter å levere den innovasjonen, kvaliteten og lederskapet våre kunder forventer, og vi fortsetter å fokusere på stadig levere til våre aksjonærer, sier John Chambers, styreformann og CEO i Cisco. Med tanke på fremtiden er vi på god vei til vårt mål om å bli det største IT-selskapet i verden. Når nye markeder skapes og vokser, som for eksempel Internet of Everything, er det veldig lett å se hvordan nettverk er det sentrale i den fremtiden. Våre kunder forstår allerede at Cisco har arkitekturen, løsningene og tjenestene for best å kunne hjelpe dem med å levere de forretningsresultatene de trenger, og vi er beæret over å få jobbe med dem og levere til dem hver dag, fortsetter Chambers.

Store ordre i 2011 gir svak nedgang for Cisco Norge

I andre kvartal av regnskapsåret 2013 ender Cisco Norge på en nedgang i omsetning på 6 prosent.

– Nedgangen tilskrives i hovedsak et usedvanlig sterkt kvartal forrige år som følge av flere svært store enkeltordrer i november og desember 2011. Den underliggende veksten ser ut til å fortsette, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

I januar 2013 hadde Cisco Norge en vekst på 8 prosent.

– Den underliggende veksten viser at vårt fokus på sikre intelligente nettverk, samhandling og datasenterløsninger er riktig. I vårt andre kvartal opplevde vi spesielt sterk fremgang blant tjenesteleverandører og i markedet for små og mellomstore bedrifter, fortsetter Myrland.

For ytterligere informasjon om resultatfremleggelsen, vennligst se:
http://newsroom.cisco.com/release/1136722/Cisco-Reports-Second-Quarter-Earnings?utm_medium=rss


Eller kontakt:

Jørgen Myrland
administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 930 21 617
E-post: jmyrland@cisco.com