Cisco lanserer nå en rekke innovative produktnyheter og oppdateringer i sin Data Center Business Advantage-arkitektur.Med disse oppdateringene fortsetter Cisco å tilpasse og integrere sine produkter innen Unified Fabric, Unified Computing og Unified Network Services til datasenterløsninger som er enkle, skalerbare, sikre og som leverer data til en hvilken som helst lokasjon, eller til nettskyen.

Med disse nyhetene sørger Cisco for at kundene får konsolidert og optimalisert sine ressurser. Cisco sin datasenterarkitektur forener datamaskin/PC, nettverk og lagringsressurser på en måte som forenkler drift og styring samtidig som kostnadene reduseres.

– Veldig mange norske kunder var tidlig ute med virtualisering og ønsker å virtualisere hele infrastrukturen sin, for å redusere kostnader ytterligere og raskere implementere nye programmer og tjenester. Men dette stiller helt nye krav til den underliggende infrastrukturen med hensyn til redusert kompleksitet, skalering, sikkerhet, mobilitet og management. Vår nye Data Center Business Advantagearkitektur er formet fra bunnen av for å tilfredsstille de nye kravene og dermed være den prefererte plattformen for virtualisering og cloud computing, sier Rune Kongsrud, produktspesialist virtualisering i Cisco Norge.

Rune Kongsrud er tilgjengelig for kommentar: +47 913 05 926 / New Email rkongsru@cisco.com

Se pressemelding for ytterligere informasjon:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2011/prod_033011.html