Viju, et ledende selskap innen samhandlingsteknologi, videokonferanse og visualiseringsløsninger, ble nylig sertifisert som ny Cisco-partner.

Oslo 31. mars 2011: Viju er nå ferdig sertifisert Cisco ATP Telepresence Master-partner. Selskapet er en av flere store TANDBERG-partnere som nå ønskes velkommen og integreres i Ciscos omfattende kanalprogram.

Ciscos partnerprogram understøtter vår produktstrategi om at vi skal effektivisere kommunikasjon og samhandling på tvers av fagområder og distanse. Sertifiseringen gir oss de beste betingelsene og det beste utgangspunktet for videre vekst innen videokonferanse og samhandling. Dette innebærer et omfattende kompetanseløft, som vil komme både selskapet og våre kunder til gode, sier Kurt S. Helland, konsernsjef i Viju.

Viju har over 200 ansatte fordelt på hovedkontoret i Stavanger og 12 avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Gøteborg, Stockholm, Aberdeen, Edinburgh, Manchester, London, Singapore og New York. Konsernet forventer en omsetning på minst 750 MNOK i 2011.

Investeringer i teknologi og kompetanse
Cisco jobber stadig med å bygge og vedlikeholde sin svært kompetente forhandlerkanal i Norge, og med oppkjøpet av TANDBERG har flere nye partnere, inkludert Viju, bidratt til å styrke kanalen ytterligere.

De største TANDBERG-partnerne har gjort massive investeringer i teknologi og kompetanseheving, spesielt innen Unified Communications og Collaboration området. Partnerne står nå meget godt rustet til å selge en bredere løsningsportefølje innen samhandlingsområdet enn tidligere, sier Trond Bale, Country Manager for video/telepresence hos Cisco Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Trond Bale, Country Manager for video/telepresence, Cisco Norge
Telefon: 91228136 / E-post: New Email trobale@cisco.com

Kurt S. Helland, konsernsjef i Viju
Telefon: 92 80 57 27 / E-post: New Email KSH@viju.no