Ny SAN-svitsj fra Cisco gjør datalagring rimeligere

Cisco lanserer nå Cisco MDS 9124 Multilayer Fabric Switch, en prisgunstig SAN-svitsj som gir små og mellomstore bedrifter funksjonalitet som man tidligere bare fant i høyende-løsninger; virtuelle datalagringsnettverk (VSAN), avansert sikkerhet, høy tilgjengelighet og fleksibilitet, og Ciscos SAN-operativsystem.

I tillegg gir den nye svitsjen kundene en rimeligere inngangsbillett til SAN, uten at de må gi avkall på mulighet til senere oppgraderinger: En ”pay as you grow”-løsning gjør det mulig å ta i bruk flere porter ettersom behovet oppstår. Svitsjen kommer dessuten med wizards som forenkler oppsett og drift av SAN, samt avansert sikkerhetsfunksjonalitet som gjør det enklere å oppfylle stadig strengere regelverk.

Dette er et produkt som passer veldig godt for norske forhold. Det forenklede oppsettet, og muligheten til å skalere ytelse og prislapp etter bruk, gjør MDS 9124 ideelt for bedrifter som vil ha fleksibiliteten og sikkerheten som et SAN tilbyr, sier Rune Kongsrud, ansvarlig for datasenterløsninger i Cisco Norge.

Cisco MDS 9124 Multilayer Fabric Switch leverer opptil 24 4-gigabit/sek fiberkanalporter i en kompakt formfaktor (1 U i et standardrack). Kundene kan velge 8, 16 eller 24 porter, og legge til porter (gjennom en lisensløsning for port-aktivering) etter hvert som behovet oppstår - noe som gjør MDS 9124 til en fleksibel løsning for voksende SAN. Svitsjen er også kompatibel med funksjonaliteten med alle Ciscos MDS Multilayer directors og svitsjer, noe som sikrer investeringen for både nye og eksisterende kunder.

Bred støtte i bransjen

Cisco har sikret bred støtte fra aktørene i datalagringsmarkedet, herunder Dell, EMC, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Network Appliance, Sun Microsystems og Xiotech.

Tilgjengelighet

Cisco MDS 9124 Multilayer Fabric Switch ventes å være tilgjengelig fra Ciscos datalagringspartnere allerede i løpet av desember 2006.

Kontaktperson:

Rune Kongsrud, Cisco Systems Norway AS
Tlf: 91 30 59 26
E-post: rkongsru@cisco.com