Mobil nettverksløsning fra Cisco klar for Nokias smarttelefoner
Publisert 13.10.2005

Cisco utvider nå en rekke funksjoner for mobilitet i sine IP-baserte- og trådløse nettverksløsninger, slik at disse vil fungere sammen med Nokias nye Eserie. De nye smarttelefonene Nokia E60, E61 og E70 blir ferdig levert med klient for trådløst nettverkstilgang, og støtte for Cisco nettverksløsnigner.

Nokia Eseries enheter vil støtte flere funksjoner som er tilgjengelig på Cisco CallManager og CallManager Express. Eksempler på funksjoner er styring av samtaletrafikk og telefonkonferanser, samtidig som brukerne får tilgang på data som e-post, intranett og andre forretningsapplikasjoner med en helt annen type sikkerhet enn hva som har vært mulig til nå.

– Fordelene ved "dual-mode"-teknologi er Cisco vel kjent med, og selskapet er godt posisjonert for å tilby mobilitet i sine WLAN og IP-telefoni systemer, sier Bob Emmerson, som er spesialist på konvergensteknologi.

– Blant Cisco's IP Communication kunder i Norge merker vi en betydelig etterspørsel etter en slik "dual mode"-løsning. Teknologien og de nye bruksmulighetene vil passe det norske markedet særdeles godt på grunn av høy mobiltelefonbruk og penetrasjon, sier Nils Ove Gamlem, ansvarlig for marked og forretningsutvikling i Cisco Systems Norge.

Les den engelske pressemeldingen:
http://newsroom.cisco.com/dlls/partners/news/2005/pr_prod_10-12.html?CMP=ILC-001

Kontaktperson:
Nils Ove Gamlem, ansvarlig for marked og forretningsutvikling, Cisco Systems Norge
Mob: 98 29 36 95 / E-post: ngamlem@cisco.com