Nye muligheter for tjenesteoperatørene med neste generasjons IP-nettverk fra Cisco
Publisert 20.04.2005

Cisco lanserer nå en rekke nye produkter og løsninger som gjør det enklere for tjenesteoperatørene å tilby nye tjenester over neste generasjons IP-nettverk. Produktene fra Cisco er byggestener for operatører som eksempelvis ønsker å tilby direkteoverføring av video, tale og data, såkalt triple-play, til nye kunder.

Cisco presenterte for første gang selskapets IP NGN-vision (IP next-generation-network) i desember 2004. Nå støttes visjonen opp med introduksjonen av ruterserien Cisco XR 12000. Ruterserien er basert på programvaren IOS XR, som først ble introdusert i Cisco CSR-1 Carrier Roting System, verdens raskeste ruter. Cisco har også gjort betydelige forbedringer ved program- og maskinvaren i den utbredte Cisco 7600-ruterserien.

- Løsningene som nå er lansert sender et viktig signal til tjenesteoperatørene om at det stadig blir enklere og mer lønnsomt å tilby nye tjenester til kundene. Med lanseringen tar Cisco et nytt langt skritt for å bidra til tjenesteoperatørenes suksess, sier Morten Monrad, ansvarlig for tjenesteoperatører i Cisco Systems Norge.

Ciscos XR 12000 serie forventes å være tilgjengelig fra juni 2005. Ciscos 7604 ruter, som er det nyeste medlemmet av 7600-familien, vil være tilgjengelig fra april 2005.

For ytterligere informasjon, klikk her