Cisco knytter HP Services sammen i Europa
Publisert 23.02.2005

Cisco Systems og HP Services har nå inngått en avtale om bruk av Ciscos optiske teknologi og SAN-løsninger for å knytte HPs to store europeiske datasentre sammen i ett sikkert og robust nettverk.

Konsekvensene blir enklere administrasjon og mer effektiv bruk av HPs forretningskritisk informasjon mellom selskapets to datasentrene i Frankrike. På sikt skal HP også tilby robuste datatjenester til nye og eksisterende kunder, som følge av Ciscos nettverksbaserte lagringsteknologi.

- Denne Cisco-løsningen er en av de første i sitt slag i HP, og demonstrerer tydelig hvordan organisasjoner kan benytte nettverksteknologi for å optimalisere bruken av egne ressurser. Samtidig beskytter en slik løsning investeringene som er gjort i eksisterende utstyr, sier Marcus Chambers, Director of Operations, Storage & Optical Business i Cisco EMEA.

I første omgang gjelder avtalen sammenkobling av HP Services to europeiske datasentre i Grenoble og Isle d'Abeau, som ligger 84 km fra hverandre. Nettverksløsningen er skalert for å håndtere bruk av i alt 41 terabytes med data og applikasjoner, som ligger lagret på 250 HP ProLiant-servere.