Den nye samarbeidsavtalen mellom Cisco og Ingram Micro i Norge har sitt utgangspunkt i en global avtale som allerede er godt etablert i Danmark og Sverige. Ingram Micro er verdens største distributør av Cisco-produkter og -løsninger.

Oslo, 25. november 2008: Gjennom den nye avtalen får Ingram Micro tilgang til å selge alle Ciscos produkter og tjenester som er tilgjengelig for distribusjon i Norge. Ingram Micro utvider med dette sin portefølje innen IP-kommunikasjon og infrastruktur, samtidig som nye forhandlere og potensielle partnere introduseres for Ciscos produkter og tjenester.

Med Cisco i vår portefølje får vi ett bredt sortiment i vår satsing på blant annet infrastruktur og IP-kommunikasjon i det norske markedet. Dette er en fantastisk mulighet for oss til å vokse innen våre satsningsområder, sier Ketil Ødegaard, Country Manager i Ingram Micro Norge.

Med Ingram Micro på plass i Norge vil vår distribusjonskanal styrkes betraktelig og dette vil gi et enda bedre tilbud til våre norske kunder, sier Jørn Nygaard, kanalansvarlig i Cisco Norge.

Ingram Micro blir for Cisco en viktig kompetanseformidler og en pådriver for felles aktivitet mellom forhandlere, der både salg, kompetanse og logistikk inngår. Aktiviteter og kompetanseoverføring som foregår via distributør bidrar til å sikre optimale løsninger for kundene, og Ingram Micro innehar allerede svært god kompetanse innen våre forretningsområder; kommunikasjon og nettverk. Samarbeidet vil derfor styrke Ciscos tilbud til forhandlerne, sier Nygaard.

Eller kontakt:
Ketil

Ketil Ødegaard, Country Manager Ingram Micro Norge
Telefon: 23 05 00 60
Mobil: 905 50 531
E-post:ketil.odegaard@ingrammicro.no

Jørn Nygaard

Jørn Nygaard, kanalansvarlig Cisco Norge
Telefon: 23 27 36 72
Mobile : 900 55 505
E-post: jnygaard@cisco.com


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/