Ciscos omsetning i første kvartal av regnskapsåret 2009 endte på 10,3 milliarder dollar. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor ga dette en vekst på 8,1 prosent. Resultat etter skatt (non-GAAP) ble 2,5 milliarder dollar, ned 0,2 prosent fra første kvartal 2008.

Oslo, 5. november 2008: I likhet med morselskapet leverte også Cisco Norge solide tall for første kvartal av regnskapsåret 2009, med ti prosent vekst sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Vi svært tilfredse med veksten i første kvartal i Norge. Resultatet må særlig ses i lys av at vi vokste med 50 prosent i samme kvartal i fjor. I Norge er det spesielt segmentene for små og mellomstore virksomheter som leder an. Fra et teknologiperspektiv ser vi sterkest vekst innen LAN-svitsjing, sikkerhet, WAN-optimalisering og ulike teknologier for teleoperatører, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

Cisco høster nå fruktene av oppkjøpet av Scientific Atlanta. Selskapet er fullt integrert i Cisco, og løsningene for TV- og videodistribusjon har allerede fått stor aksept i det norske bredbånds-, kabel- og mediemarkedet.

Cisco leverer solid vekst i omsetning og fortjeneste i det som helt klart er en utfordrende global økonomi. Den viktige rollen nettverket spiller for å utvikle virksomhetenes produktivitet og konkurransefordeler er mer relevant enn noensinne i den makroøkonomiske situasjonen vi har nå, sier John Chambers, styreformann og CEO i Cisco.

For ytterligere informasjon om resultatfremleggelsen, vennligst se:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2008/fin_110508.html

Jørgen Myrland

Eller kontakt:
Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 930 21 617 / 23 27 36 36
E-post: jmyrland@cisco.com


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/